Okategoriserade

resemotståndet

27 december 2014

Vill inte sjåpa mig inför er, men det brinner pyttelite i knutarna inför emigrationen. Därför usel uppdatering av bloggen. Eller nu överdrev jag, det pågår ingen stress, men nog en massa kärleksfulla människor som vi vill träffa innan vi åker. Och givetvis hästar att rida i sagolikt vinterlandskap.

Känner ni också ett stort motstånd varje gång ni ska resa? Vare sig det handlar om att flyga över till Stockholm eller emigrera till Amerika. Varje gång jag ska bege mig iväg känner jag att jag bara vill stanna hemma, ligga i min säng och kolla på Netflix. Nånstans på flygplatsen vänder det och jag kan se framemot äventyret igen.


Sista dagarna i Helsingfors
This is Finland

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 28 december 2014 at 08:29

  ungefär nu, när det är sju dagar kvar (jättemycket tid kvar för att packa och flyttstäda ju ) tills planet går så börjar jag tycka att det är oerhört mycket viktigare att måla tånaglarna än att tömma skåp. Jag vill mest vara framme, öppna dörren för IKEA-personalen som kånkar in vårt nya bohag, börja bo in mig och få mitt himla kontor någon gång.

 • Reply Frida Svensson 28 december 2014 at 09:57

  jag får alltid så jädra resfeber. Nästan på gränsen till lite ångest. usch, att resa. så jävla jobbigt innan men så härligt när man är där! =)

 • Reply Peppe 28 december 2014 at 10:00

  Hög igenkänning! Vi drar på tisdagen och mina naglar är nylackade.

 • Reply Peppe 28 december 2014 at 10:00

  Exakt så.

 • Reply egoistiska egon 28 december 2014 at 10:17

  Ja! Är exakt samma. Fyfan vad jag typ vill sortera foton istället för att packa och fixa. Usch. I taxin på väg till flygplatsen släpper det alltid. Väl genom säkerhetskontrollen så är allt frid och fröjd igen.

 • Reply elinss.ratata.fi 28 december 2014 at 18:30

  Jepp! Känner igen mig mycket i det du säger

 • Reply Peppe 28 december 2014 at 21:32

  Jag är precis mitt i det nu. Vandrar omkring i lägenheten och försöker hitta på andra saker att göra än att packa.

 • Reply Peppe 28 december 2014 at 21:32

  Skönt att inte vara ensam i detta irrationella beteende.

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 28 december 2014 at 23:00

  Ok, skriver nu här pga kan inte med att skriva mer på facebook med tanke på att det är himla Norge och inte världens ände vi skall till, tänker att du är en av få som kan förstå just nu – eller inte, det är okej det också såklart.

  Jag är så sjukt jäkla f.ä.r.d.i.g med det här stället. Jag vill bara dra – NU. Kan tänka mig att slänga det mesta för att slippa bry mig och ba' "tjing"; noll bagage.

  Hur är det för dig? Tror du att ni någonsin kommer vilja flytta hem igen? Jag börjar allvarligt tänka att sommarstuga känns lagom som Sverigebas men så fort jag nämner det verkar folk tro att jag skämtar.

  Och förlåt att jag alltid startar diskussioner trots att kutym är, kommentar – svar – tystnad. Jag skyller på att du är så jävla trevlig (och tre glas vin ehem).

 • Reply Peppe 29 december 2014 at 08:14

  Tvärtom är det fruktansvärt roligt med diskussion! Och ja, jag känner samma sak. Dags att ge sig i väg nu. Tror inte vi kommer att landa i Finland efter LA. Jobbmässigt är Stockholm faktiskt det mest realistiska, men man vet ju aldrig vart livet för en.

 • Leave a Reply