Okategoriserade

En promenad längs med torsdagen

23 januari 2015

Tänkte ta er på en promenad genom torsdagen. Vaknade kvart över sju utan väckarklocka och åt min vanliga frukost till min vanliga bloggskörd. Är man vanemänniska så är man.

Jobbade i några timmar och körde sedan genom Venice till Marina del Rey där Magnus skulle gå på gym med Johis och jag lära Vidar simma.
 Det går förresten ett rykte om att Renny Harlin har en bostad i samma komplex. Vidar ba: Renny vem? Och kastade sig i poolen. Medan jag drog på mig min bikini passade han på att chatta lite med ett gäng panschisar.

Jag placerade mitt kaffe vid poolkanten och hoppade in.
  

Efter en dryg timme i poolen dök två oerhört vältränade personer upp.


Sedan åkte vi hem och jag passade på att fota koriandern som vi planterat en vecka tidigare. Själv mycket nöjd över burkarna.

Ja och så fick jag ett paket på posten. Jag vill ju säga att jag hatar Amazon, men deras utbud och priser på begagnade böcker är helt otroligt. Tror att jag betalade två dollar för denna.

Fast majoritetet av dagen har ändå jag suttit bakom denna och skrivit som en hel jäflva skrivindustri. Dessutom har jag väntat på en telefonintervju som aldrig blev av. Mycket sur.


Det som ändå piggade upp mig var denna ”djurletare” som plötsligt dök upp.Nu ska jag belöna mig själv med en Longboard Island Lager och hoppas på att någon annan i familjen lagar middag.

Åka skridskor versus simma
Var allt utom naturlig

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marina 23 januari 2015 at 08:05

    Ååh, burkarna! Så otroligt fint! Funderar på att prova på samma, men blir nog inte lika fint med pirkkaburkar…

  • Reply Peppe 23 januari 2015 at 19:04

    tror visst dina pirkkaburkar kommer att bli fina! in med koriandern (eller basilikan) bara

  • Leave a Reply