Okategoriserade

Gracias Madre och Lena Dunham

5 februari 2015

I går åkte vi in till West Hollywood för att äta middag på veganrestaurangen Gracias Madre. Vi betyder givetvis Sara, Malin, Cissan, Frida och jag. Vi fick ett bord jättetidigt och restaurangen var praktiskt tagit tom när vi anlände, men sen började det hända. Vinet kom in, maten kom in och till slut gled även Lena Dunham in och satte sig vid bordet bredvid oss. Alla blev lite stirriga och jag ”tappade” min servett tre gånger bara för att få en smygtitt på Dunham. Jag ville så gärna gå fram och säga nåt, men det kändes oartigt att störa folk som vill äta en lugn middag (=jag fegade ur).

Sen dök också Shameless-skådespelaren William H. Macy upp, men vi var alldeles för besatta av Lena Dunham för att kunna uppskatta honom. Stal en bild från Cissans blogg där vi äter vegansk chocolate fudge och jag diskret försöker snegla mot Dunhams bord. 


För er som hatar kvaliteten på den första bilden kan jag berätta att min kamera kanske är reparerad kring början av mars.

Tipset: Highway Design
Delning av hemvårdsstödet

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Förvånad 5 februari 2015 at 18:17

    Vid bordet, Peppe, vid bordet, hälsar språkpolisen.

  • Reply Peppe 5 februari 2015 at 18:19

    haha, lite för mycket cut and paste i det här inlägget tydligen.

  • Reply Detta är min sista måltid - Livet & LA 10 januari 2018 at 17:48

    […] Echo Park, enkelt och fruktansvärt gott. Pace i Laurel Canyon, italienskt med hög romantikfaktor. Gracias Madre i West Hollywood (en gång satt lena Dunham i bordet bredvid oss) med mexikansk vegansk mat och […]

  • Leave a Reply