Okategoriserade

Vittvätt, feminism och public service

9 februari 2015

Jag ser den här podden som trafiken i Los Angeles. Inte alltid i tid, men ändå spännande att uppleva.

Den här veckan handlar det om olika former av innehåll, Maggan håller en monolog om public service, jag pratar Uber och whitewashing och rasism och så blir det givetvis en feministisk spaning på slutet.

 
Övriga ämnen som diskuteras hemma i hushållet är om killar kan ha hårband och nagellack och varför det är en självklarhet att de kan det.


Maggie bloggie
Lunchutfärd: Malibu

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Jenny 10 februari 2015 at 21:25

    Jag saknar jingeln!! 'Har hon blivit smartare eller är hon ett plupp?' sjöng jag med varje gång…

  • Reply Peppe 10 februari 2015 at 22:15

    Jag saknar också den! Ska tvinga Maggan att lägga tillbaka jingeln.

  • Reply Jenny 11 februari 2015 at 09:16

    Vad bra! Ser fram emot det. På tal om Gillette så går det hur bra som helst att återanvända mannens rakblad på benen. Jag har inte köpt egna rakblad på flera år eftersom jag får ärva mannens rakblad när de blivit för trubbiga för hans ansikte. Billigare och miljövänligare. Win-win.

  • Leave a Reply