Okategoriserade

Hipsterhotell, poolmani och pungkittel

20 februari 2015

Trots att vi bara var borta i 36 timmar känns det som om vi har en hel vecka av semester i bagaget. Frank Sinatra hade rätt, Palm Spring är ett jäkligt soft ställe att till när man hungrar efter en liten paus i LA-hetsen. Staden ligger två timmar öster om Los Angeles, och förr i tiden lär två timmar ha varit maxavståndet filmstudiorna lät sina skådespelare röra från stan under inspelningsperioder.

Våra kompisar Malin och Emil hade reserverat rum på hipsterhotellet Ace och vi fick en bra deal på samma hotell.

Jag var klädd i min Girl Gang-skjorta från Sofinah. Som bilden försiktigt antyder är jag väldigt cool.

Vi checkade in tidigt och hade samling vid poolen. I samma pool skulle Vidar simma omkring i fem timmar, pausa för middagen, ta ett kvällsdopp och slutligen somna i jacuzzin.

Det blev mycket snack om egna manus och älsklingsfilmer. 

Ja och så passade jag på att läsa Hans Gunnarssons All inclusive. Har sett det glida förbi olika sociala medier och gillade själv den. Inte så att det var det bästa jag läst i hela mitt liv, men den gav behaglig läsning. Tre och ett halvt plus. Historien utspelar sig på en charteranläggning på Guadeloupe i Karibien med en författare som lider av skrivkramp som nåt slags huvudperson.

Sen gick solen ner och vi åt middag och somnade mycket tidigare än alla barnlösa hipsters.

Följande dag tog vi en sen check out och hängde vid poolen. Eller Saurons ring som vi nu för tiden kallar den i samband med vår son. Sen åkte vi på en utflykt upp i bergen. Tog en vansinnigt obehaglig kabin upp på 2500 meter (Magnus sa att det kittlade i pungen och jag kände dödsångest). Men utsikten var fin och det är ju det som räknas. Dessutom fanns där lite snö som kunde påminna mig om att jag inte alls saknar snö. Och naturen i det här landet är minst sagt fantastisk.”Hej allihopa! Kan ni ställa upp er snyggt så tar jag en gruppbild?”

Och sen åkte vi
hem. 

Peppe hungrig Peppe mätt
Everything will be ok

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Johanna 20 februari 2015 at 07:12

  Låter som en perfekt getaway!

 • Reply Förvånad 20 februari 2015 at 08:37

  Åh, där uppe har jag varit och plumsat omkring i snö. Fantastisk tallskog minns jag. Från öknen upp i skogen och snön. Men själva Palm Springs tyckte jag att var fruktansvärt artificiellt. Men jag var där på en kongress och kom Tyvärr inte åt att ha det skönt vid ngn pool.

 • Reply Kitty 20 februari 2015 at 12:47

  Älskar allt i PS jag med! Och finfina bilder 🙂 MEN Malins simppare, så himla fin! Du råkar inte veta vad det är fö rnån? 🙂

 • Reply Peppe 21 februari 2015 at 01:30

  Helt WUNDERSCHÖN! Älskar Palm Springs.

 • Reply Peppe 21 februari 2015 at 01:30

  Äh, hoppas att du får en chans att uppleva också annat av PS.

 • Reply Peppe 21 februari 2015 at 01:30

  Tack! Ska genast fråga Malin och återkomma. 🙂

 • Leave a Reply