Okategoriserade

Yoogaia: hemmayoga

1 mars 2015
Detta är ett samarbete mellan Livet&LA; och Yoogaia

Det finns sparsmakat med samarbeten på den här bloggen, men nu kommer ett som ni kanske kan ha nytta av. Yoogaia bjuder på en vecka av gratis hemmayoga. För varje registrering betalar Yoogaia dessutom 1 euro till Plans Because I’m a Girl-projekt, som i sin tur finansierar flickors skolgång i utvecklingsländer. 

Eftersom min träning uteslutande består av löpning och plankan, eventuellt någon enstaka armhävning tänkte själv försöka mig på hemmayoga framför datorn här i Santa Monica. Man kan själv välja om man vill ha på kameran på sin dator och få instruktioner av läraren eller bara följa med rörelserna i hemlighet. Språken är engelska och finska. Föreställer mig att det är perfekt träning för folk som inte har tid/lust att ta sig till en yogastudio. Återkommer med rapport om hur det går för mig. Vill också gärna höra vad ni tyckte.

Här finns Yoogaiakurserna och med koden med koden JEANETTE2015 registrerar ni en gratis vecka (plus veckan som alla som registrerar sig får, sammanlagt två veckor alltså). Gillar ni det kostar en månad 20 € och ett helt år 180 €.


Namaste, liksom.


Representation och PKN
Läsning läsning läsning

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonym 2 mars 2015 at 10:52

  Tack för tipset! 🙂 Hur länge är månne erbjudandet i kraft? Ska på resa den här veckan så har inte möjlighet att använda tjänsten just nu.

  -johanna-

 • Reply Peppe 2 mars 2015 at 18:08

  Ja test! erbjudandet gäller hela mars so no hurry.

 • Reply Anonym 3 mars 2015 at 16:50

  Perfekt! 🙂
  -johanna-

 • Leave a Reply