Okategoriserade

Hur jag tränar

28 mars 2015

Jag har aldrig gått på gym. Eller en gång på ett hotell i Bangkok testade jag löpbandet på gymmet längst nere. När jag steg av bandet hade jag lika svårt att koordinera mina ben som efter att jag en gång i Amsterdam testade space cake. Vanligtvis springer jag bara, gör plankan och någon armhävning då och då. 

Under de senaste veckorna har jag gjort ett bloggsamarbete med Yoogaia som erbjuder hemmayoga, pilates, barre (min nya favorit), post- och prenatal yoga, barnyoga, core, glute och en massa andra muskelövningar jag inte hade en aning om vad de var förrän jag testade. Samarbetet tar slut i slutet av mars och för att jag verkligen gillat det vill jag en sista gång tipsa om att ni får en vecka gratis som rookies och ytterligare en vecka med koden JEANETTE2015. Nu erbjuder Yoogaia dessutom fyra månader för 50 euro. Lätt värt det, säger jag. 

Ja och så tar jag ett dopp då och då, men det var väldigt lite med träning att göra. 


Läslördag!
Älsklingsställen i stan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply