Okategoriserade

Läslördag!

28 mars 2015

Medan jag surfar Airbnb’s i närheten av Palm Springs/Joshua Tree vill jag slussa er vidare till bra texter jag själv snubblat över i veckan. Om nån timma ska Maggan och jag dessutom spela in en podd om mens på Instagram, vilken sorts musik som får oss att köpa grejer, om sportjournalistisk och antagligen den vanliga rasismen och feminismen. Men först läsning:

Wired skriver om att det på allvar börjar vara dags att äta insekter, men att gräshoppor chapulines i Mexiko för tillfället är dyrare än svinkött. 

BBC skriver om att vi inte alls är free agents som vi kanske går omkring om tror.

How sleep became a social justice.

Om varför kalla duschar är hälsosammare än varma. (The Fast Company)

New York Times om hur det var Beyoncé som år 2013 presenterade världen för kombinationen feminism och att vara flawless.

Medicins gender bias.

Och så finns det så otroligt mycket bra på Vice att jag inte vågar slussa dit er eftersom ni också måste ta hand om era barn, träna, äta, träffa vänner, avsluta den där romanen och annat som sker utanför internet.

Podden: Är 2015 mensåret i USA?
Hur jag tränar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply