Okategoriserade

Fråga om baddräkt

30 mars 2015

Jag förstår att det är ett mänskligt drag att vilja förstå vad som hände när andrepiloten på German Wings styrde ett helt plan mot döden, att det kanske är terapeutiskt till och med, men jag äcklas ändå av hur många medier mjölkar ut precis allt av tragedin. Och jag fattar att man pumpar ut det folk vill läsa, men äcklas ändå. 

Linn skriver så himla fint om Hjärtevänner, eller hon skriver alltid fint, men när någon skriver fint om det Maggan gör blir jag lika stolt som om jag gjort det själv.

Skulle vilja länka till en kolumn av Ebba Witt-Brattström om hur det inte alls hjälper jämställdheten i Norden att stoltsera med att vi är världens mest jämställda länder, men den ligger bakom lås och bom på Hufvudstadsbladet. 

Fråga om baddräkt: grävde fram en Adidas baddräkt som jag använde redan i högstadiet/gymnasiet. Den satt som en smäck och var inte alls sliten och uttänjd som mina bikinin blir efter en eller högst två säsonger av användning. Kan någon av er tipsa om snygga och högkvalitativa bikinin/baddräkter? Vill köpa en som håller i tio år minst.

Och så drack vi Kaliforniens godaste rosévin på en extremt hipsterig bar i Santa Barbara igår.

Larisza och lånehunden Mason var med. Vi hängde på en hundvänlig strand medan Maggan gjorde en intervju för Yle.


Vidar var givetvis också med. Han övade mest yogamoves och åt hamburgare ur en foodtruck som såg ut som en gammal skolbuss.

Problemet med att vara mest jämställt i världen
Skammen av att ta miste på bekanta

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Lina 30 mars 2015 at 20:19

  Jag satsade i en Panos Emporio-bikini inför bröllopsresan 2008. Jättebra passform och den har inte alls blivit nött och sladdrig. (Då är den använd i havs-, sjö- och klorvatten.)

 • Reply Emma 30 mars 2015 at 21:46

  Hej Peppe! Jag gillar din blogg! Kan du inte berätta lite mer om dig, var du är uppväxt, din familj, hur du och Magnus träffades och lite såndärnt som är roligt att veta.

 • Reply Anna 31 mars 2015 at 13:58

  Hej!

  Jag har ingen egen erfarenhet av de här baddräkterna
  http://www.seafolly.com/swimwear/inked-stripe-soft-cup-halter-maillot.html
  men tycker de är fina och verkar vara av bra kvalitet.

  Fick upp ögonen för dem hos UnderbaraClara
  http://blogg.amelia.se/underbaraclara/2013/06/01/lordagens-planer/

  Skulle säkert vara jättefin på dig ��

 • Reply Telmo 31 mars 2015 at 14:37

  Jag blir arg när konstnärer låtsas ta ställning till massmördare som Breivik och Auvinen och deras vansinniga manifesten. Sådan publicitetet och ökändhet är väl just vad mördarna ville uppnå. Blivande massmördare tänker oj så fint att vara huvudpersonen i ett teaterstycke, mycket bättre än mitt nuvarande liv. Teaterregissören får också stor publicitet med sitt ämnesval, så det är en omoralisk win-win situation för båda parter.

  http://www.aftenposten.no/kultur/Breivik-teater-imponerte-ingen-7018887.html

 • Reply Peppe 31 mars 2015 at 16:48

  TACK! Ska genast kolla upp kollektionen.

 • Reply Peppe 31 mars 2015 at 16:49

  Gärna! Inlägg comin up.

 • Reply Peppe 31 mars 2015 at 16:49

  Superfina! Tack!

 • Reply Peppe 31 mars 2015 at 16:50

  Exakt så. Populism i sin äckligaste form.

 • Reply Sofie 31 mars 2015 at 20:16

  Som f.d. tävlingssimmare rekommenderar jag att köpa en träningssimdräkt. De är gjorda extra hållbara för att hålla 7+ träningar i veckan, så en som använder sin mindre sliter sällan slut dem. Olika brands har olika benämningar för denna typ av material/kollektion, här är en kort lista över va du ska leta efter:

  Speedo – Endurance
  Nike – NIKE NX
  Adidas – INFINITEX
  Arena – Max life
  TYR – Durafast

  Hoppas du hittar nån bra! 🙂

 • Reply Peppe 1 april 2015 at 00:06

  just detta ville jag ha! så snällt, tack!

 • Reply Koko 1 april 2015 at 14:31

  För att kommentera medier och katastrofer så är jag också mycket skeptisk till att jag sett så många "enligt tidningen Bild" i finländska medier. Bild Zeitung är den snaskigaste aftonblaska jag någonsin sett, och deras sätt att få fram historier är ofta snudd på kriminella och åtminstone helt klart moraliskt förkastliga. Inte en källa som jag tycker att seriösa medier borde hänvisa till.

  Jag fasar för att allt gottande kommer att förvärra stigmat som psykisk ohälsa redan lider av. Jag har redan sett "borde han alls fått bli pilot när han haft psykiska problem". För alla vet ju att en riktig karl inte ber om hjälp. Hur hög kommer inte tröskeln att bli nu då?

 • Reply Peppe 8 april 2015 at 01:37

  Ja verkligen. Tycker att Sara Stridsberg skriver bra om problematiken med att vara sjuk, eller uppfattas vara sjuk och därmed omyndigförklarad.

 • Reply Peppe 8 april 2015 at 01:37

  Ja verkligen. Tycker att Sara Stridsberg skriver bra om problematiken med att vara sjuk, eller uppfattas vara sjuk och därmed omyndigförklarad.

 • Leave a Reply