Okategoriserade

Segrarna i Salvequicktävlingen

21 april 2015
Detta är ett samarbete mellan Salvequick och Livet & LA


Jag kan rapportera att mina fötter verkligen är väldigt mjuka efter att ha gjort Salvequicks fotvård. Först hände ingenting, men efter en dryg vecka började huden lossna stora hudflikar. Inte speciellt snyggt att fota så ni får tro mig. 

Jag lovade ju också lotta ut tre förpackningar och kom samtidigt ihåg hur mycket jag hatar att lotta ut grejer då jag vill ge en present åt alla som deltar. NI ÄR ALLA VÄRDA DETTA! 

Nåja, dessa vann utlottningen. Grattis och maila mig era adresser:

Skulle ÄLSKA att få stoppa ner fötterna i de där påsarna nånstans i mitten av augusti, för att så klart kunna gå med bebislena fötter i sandaler när vi åker till Kalifornien i september!


Catten

Oj gud, så jag sku behöva detta… I sommar hoppas jag faktiskt att kunna gå i sandaler i mitt kära sommarHelsingfors, eftersom jag hoppas få ett sommarjobb (och därefter jobb?) som följd av min arbetspraktik.

Lotta
Jag MÅÅÅÅSTE vinna ett paket! Mina kära gener har gett mig fötter som bör behandlas med några veckors mellanrum, annars är de groteska. (jag går alltså på fotvård typ en gång per 1,5 månad…. brööööl)

Jag kommer att vara i Spanien under sommaren, så jag drömmer om att gå i flipflops på de spanska stränderna, sitta på en terass och njuta av både mina lena fötter, ledigheten, skumppa och min sambo 🙂
Varierad träning
"There can be only one"

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply 4everfine 21 april 2015 at 08:09

  Åh men hurra vad roligt! Yay!

 • Reply Lotta 21 april 2015 at 08:35

  JEEEE vad roligt!!! :)))))) TACK!

 • Reply Sofi 21 april 2015 at 21:14

  Kan du skriva ett inlägg senare om hur länge dina fötter hölls mjuka och fina?

 • Reply Catten 21 april 2015 at 22:18

  Nämen åh, har jag vunnit? Stod häromdagen och höll ett sådant paket i handen, men konstaterade att jag väntar o ser hur det går i denna utlottning…

 • Leave a Reply