Okategoriserade

Varierad träning

21 april 2015

Vår kompis Johis har länge talat om att vi borde göra en gemensam hajk till bakom Hollywoodskylten. Speciellt nu när hennes och Anttis hund Cokis anlänt till L.A. Senast Maggan, Vidde och jag försökte oss på det svängde vi fel och tog en två timmar lång omväg, men visa av misstaget hängde vi på Johis förslag.


För det otränade ögat kan det verka lätt att hitta upp till skylten.Vi stämde träff vid Sunset Ranch, men eftersom Maggan och jag som vanligt var långsamma på morgonen och därav en stor halvtimme sena hade Johis och Wili hunnit gå när vi anlände. För att hinna ikapp den slängde Maggan Vidar på ryggen och marscherade i rask takt. Från Magnus kom det mycket snack om det ”brände i hans vader”. Den lilla mesen.


De andra hann upp före oss, men till vårt försvar nådde vi krönet bara fem minuter efter dem.Vidar joggade hela vägen ner, medan vi trötta och slitna vuxna gled fram i maklig takt. Trodde att jag var bättre än så, men var helt slut i kroppen när vi kom hem. Åt en stor lunch och lade mig på soffan för att därifrån vänta in middagen.

Mindre empatiska resultat
Segrarna i Salvequicktävlingen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply