Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

En hyllning till mjukiströjan

5 maj 2015

Min kompis och klasskamrat från gymnaiset, Andrea, har butiken Urban A på Skillnadsgatan i Helsingfors. Maggan köper födelsedagspresent åt mig därifrån varje år. Urban A har mjukiströjorna med bäst passform i möjligtvis hela världen. Därför var min glädje var stor när jag igår fick en på posten av Andrea.Det finns säkert någon regel om att damer i min ålder inte får ha så här korta kjolar, men det struntar jag i. Här finns ingenting som ni inte skulle ha sett förut, move along folks.
Världen är liten
The Dad Bod är patriarkatets present till männen

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Mia Forsberg 5 maj 2015 at 08:39

    Jag älskar dina skor och avundas dina ben!

  • Reply Peppe 5 maj 2015 at 20:39

    <3 Tack! Swedish Hasbeens och Öhmans.

  • Reply Mia Forsberg 13 maj 2015 at 21:50

    Tack! <3

  • Leave a Reply