Okategoriserade

Vidar avbokade Vegas

16 maj 2015

Maggan ska jobba i Las Vegas ikväll igen och han övertalade mig och Vidar att hänga på. Jag hade till och med sett fram emot att hänga vid en hotellpool (är inte speciellt långsint) då Vid vaknade klockan fem och kaskadspydde ner sovrummet. Det är första gången på fem år som barnet har spysjuka (eller i somras hade han visst det, men då var jag bortrest) och jag var givetvis handfallen av chock och skäck. Needless to say stannade vi hemma medan Magnus ensam körde iväg mot Vegas. 

Passade på att se slut den australiensiska versionen av The Slap på Netflix och du som hyllade den här i kommentarsfältet har jäklar rätt, den är bättre än NBC:s version. 

PS Tänkte sätta ihop en Los Angeles-guide för er som funderar på att besöka staden. Finns det något speciellt ni vill ha tips om?


Män som kvoterar in män
Lördagsläsning

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply E 17 maj 2015 at 14:10

    Åh ja! Ska dit i sommar, med barn. Vill veta allt, har svårare att veta vad jag vill göra i LA i jämförelse med typ SF (dit vi också ska).

  • Reply Peppe 17 maj 2015 at 20:34

    Roligt! Då ska jag skriva allt. Välkomna hit!

  • Reply Elin 18 maj 2015 at 22:24

    Nu blir jag megaglad, tacktacktack! 🙂 Jag reser dit ensam i höst och vill gärna ha förslag på sånt som kan vara kul när man är solo. Plus härliga innegårdar/tak där en kan äta/dricka vin. Plus små affärer som säljer snygga/knasiga smycken. Plus schysta ställen att ta morgonpromenad på utan att bli utsatt för puma-/psykoattack. Och var bilden i detta inlägg är tagen, för just den vyn vill jag också gärna se. 🙂

  • Leave a Reply