Okategoriserade

Pool- och grillsöndag

18 maj 2015

Så fort Maggan kom hem från Las Vegas körde vi iväg till några vänner i Laurel Canyon för att äta lite grillmat, spela pingis och låta barnen underhålla sig själva i poolen. Fördelen med klimatet och stora trädgårdar här är att man en söndag eftermiddag kan göra det just detta. 


Magnus inledde faktiskt med att förlora i pingis, men det talar vi inte mer om.

Det var lite kyligt i luften så jag myste in mig i min tröja från Lindas butik DinoDina. Om ni befinner er i Karis i sommar måsta ni svänga förbi där. Vi talade förresten om hur ens kropp anpassar sig efter klimatet. Är det 20 grader hemma i Finland fryser jag sällan, men när kroppen vänjer sig vid att det alltid är ganska varmt känns 20 plötsligt svalt. Vi talade också om kameltåns comeback. Ska blogga mer om det en annan dag.

Magnus och Alexia.


När klockan närmade sig sju och det började skymma fiskade vi upp det sista barnet ur bassängen (Vidar) och körde tillbaka till Santa Monica.

Lästips för Netflixaren
Män som kvoterar in män

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanna 18 maj 2015 at 08:59

  Aaaaaa vad härligt! Magnus passar så bra in i LA tycker jag! ÄLSKAR kameltåbyxor, tycker det är så himla snyggt.

 • Reply Eva Ekholm 18 maj 2015 at 09:01

  Hej Peppe!

  Nu tänker jag igen fråga dig, min guru inom föräldraskap: hur har ni tänkt med Vid och simningen? Alltså, hur har ni lärt honom simma? När kunde han simma så pass bra att ni kände att ni kan låta honom hänga i poolen?

  Jag tänker att simkunskap är ju något av det viktigaste man kan lära sitt barn, men jag vet inte, behövs det (dyra?) simskolor eller kan man ta det på DIY-princip? Hur tänker folk i L.A kring det här? Där är det ju mycket vanligare med pool på bakgården.

 • Reply Peppe 18 maj 2015 at 19:23

  Håller så med om kameltån! Magnus blev intensivt lycklig när jag berättade att du tycker att han passar in i LA 🙂

 • Reply Peppe 18 maj 2015 at 19:24

  Heej! Håller med om simkunskap och vi lämnar såklart aldrig barnen ensamma i poolen. Det här tycker jag passar som ett helt eget inlägg, skriver det snart. Kram

 • Leave a Reply