Okategoriserade

Morgonjobbaren

20 maj 2015

Magnus tycker att jag jobbar hela tiden, men det är inte helt sant. Jag jobbar mest och bäst mellan klockan 8 på morgonen och ungefär lunch. Jag är en jäkla maskin på förmiddagen, skriver social media- strategier, kolumner, blogginlägg, artiklar och allmän korrespondens. Efter lunch går min leveranskurva brant ner, jag blir långsam och mindre smart, och gör sedan en snabb comeback mot kvällen och sedan slockna helt efter klockan nio. 

I dag körde jag morgonpasset som vanligt, efter lunch gick vi ut för att klippa Vidar. På vägen förbi postluckorna tog Magnus fram ett paket som han gav mig. Det visade sig vara den nya iphonen som han köpt till sig själv, men i sista stund bestämt sig för att ge till mig. ”Vi är ju ändå ungefär samma själ” sa han. 

Tröjan har jag förresten fått av Andrea på UrbanA. PERFEKT passform.

Den regelbundna podden
Lära barnet simma

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply walopää 20 maj 2015 at 05:42

    Nyfiken på varför ni köper en ny iphone om tydligen båda redan har telefoner, om det är arbiträrt vem av er som ska ha den? Ja, sorry om det låter uppkäftigt, men jag undrar på riktigt. Jag tycker själv elektronik är så himla problematiskt med tanke på produktionen, helt börjandes med mineralerna som finns i den. Att behövs faktiskt det slavarbetet och den förstörda miljön som kärleksbetygelse till ens syskonsjäl? Hi och hå, så här ska man inte kommentera, det här var inte alls kiva och jag drar ett pinsamt skimmer över mig. Men när jag inte fattar.

  • Reply Peppe 20 maj 2015 at 05:52

    frågan är fri!

    svar: för att vi båda behöver telefoner i arbetet och våra håller på att säga upp kontraktet. de är opålitliga när man gör telefonintervjuer etc. den jag fick var för övrigt begagnad. liten tröst.

  • Leave a Reply