Okategoriserade

I want to ride my bicycle

26 maj 2015

För några veckor sedan skruvande Maggie bort pedalerna från Vidars cykel. I dag skruvade han dem tillbaka och efter att bara ha balanserat sig framåt på en rullande cykel kunde barnet cykla från att han satte sig i sadeln och började trampa. Var givetvis enormt stolt över Vidar, men pyttelite stoltare över Maggan som kommit på den geniala idén med pedalerna. 


Taco Tuesday i Malibu
"They just don't get it"

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply cruella 26 maj 2015 at 12:50

  Supersmart! En av mina ungars kusiner var paniskt rädd för att börja cykla och riskera att tappa balansen. Jag var inte så smart att jag kom på att skruva av pedalerna, men däremot rådde jag dem att sänka sadeln så mycket att han kunde sparka sig fram utan att behöva balansera ett dugg. Det hjälpte finfint, efter några dagar vågade han prova trampa:-)

  Grattis till er som nu kan cykla hela gänget – härlig frihetskänsla!

 • Reply Peppe 27 maj 2015 at 01:31

  Same same! Du är också ett geni, liksom Maggan.

 • Reply Linda 27 maj 2015 at 10:34

  Duktigt Vidar! Och bra trix av Magnus. Lykke kunde förra sommaren cykla utan stödhjul, men tycks nu under vintern ha glömt det helt – så just nu kör vi sparkcykel. Men huvudsaken är att det går framåt.

 • Reply Peppe 27 maj 2015 at 20:55

  VA?! Så det stämmer inte att när man en gång lärt sig cykla så glömmer man det aldrig?

 • Leave a Reply