Okategoriserade

Har Game of Thrones blivit tråkigt eller är det bara jag?

28 maj 2015

I går åt jag middag med Cissan, Anitha och Malin på The Sunny Spot i Venice. Oerhört trevlig kväll. (Stal bilden av Cissan). Jag gjorde mitt bästa i att förklara den politiska situationen i Finland, vi gled in på rasism och jag fick standardfrågan: ”Men hur kan Finland vara rasistiskt då ni inte släpper in några invandrare?

Och i dag gjorde jag en intervju om Casa Libre, ett härbärge för hem- och papperslösa ungdomar från bland annat Centralamerika. Lärde mig mycket om gängkulturen i Los Angeles.


Magnus och Vidar hängde på. Jag brukar nämligen leverera ett litet filmklipp till några av texterna jag skriver och tvingar alltid Maggan att vara filmare, regissör och klippare. Vidar är vårt entourage.

Här kör Maggie en helt vanlig mansplaining för Fred och Softy. 

Plötsligt var klockan tre och alla var fruktansvärt hungriga så vi körde till Mohawk Bend på Sunset och krängde i oss varsin veganpizza.

Sen skjutsade Softy och Fred oss hem, medan Maggan fortsatte till West Hollywood där han skulle göra en annan intervju.


Avslutade dagen med att kolla på Game of Thornes. Är det bara jag eller är den här säsongen sjukt tråkig?

Los Angeles i sommar?
Sexistiska studentorganisationer

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Basse 28 maj 2015 at 07:50

  GoT: väldigt utdragen och långsam säsong. Väldigt litet har hänt. Jag har ännu inte orkat se det senaste avsnittet.

 • Reply cruella 28 maj 2015 at 12:11

  Dålig säsong. Ofta kalkon rakt av, som allt som utspelar sig i Dorne till exempel.

 • Reply Heidi wonderland 28 maj 2015 at 14:08

  Jag är nog helt nöjd 🙂

 • Reply Basse 28 maj 2015 at 15:09

  Ja Dorne, herregud ändå sånt magplask.

 • Reply Hanna 28 maj 2015 at 15:29

  What?! Jag tycker att den här säsongen är den bästa på länge. Alla sidospår är kanske inte lika intressanta men diggar verkligen storylinen med de religiösa fanatikerna.

 • Reply cruella 28 maj 2015 at 17:02

  Det är inget fel på storyn. Men det har hänt något med gestaltningen. Det är som om luften gått ur dem lite. Karikatyrerna blir grövre, replikerna framsagda på ett bombastiskt sätt – jag hade INTE fastnat om jag hade börjat titta nu. Det känns lite i stil med Svärdet och spiran nu.

 • Reply Maria 28 maj 2015 at 17:41

  Håller med dig, tycker denna säsongen är den sämsta. Inget händer, det är bara "mörker" och jag tycker det känns som om det är mer våld. Inget som tillför handlingen någonting.

 • Leave a Reply