Okategoriserade

Älskar Palm Springs och citerar Warren Buffet

31 maj 2015

Det är svårt att förklara varför Palm Springs är så magiskt, men det måste ha något att göra med värmen, bergen, ökenlandskapet, källorna, poolen och att det alltid är gott sällskap. 


Så här såg Airbnb-huset vi hyrde ut. Ibland är det tydligt att man bor hemma hos någon, andra gånger, som den här, är huset helt klart ett uthyrningshus. Vi har knappt lämnat området. Bara pratat, lekt i poolen och ätit vattenmelon.


Dessutom spelade vi boule och Maggan gled omkring som Hugh Hefner (minus den sunkiga kvinnosynen) i badrock och med en grogg i handen.
Och så grillade vi såklart och satt uppe halva natten (som var så varm att man måste gå in och svalka sig ibland och en kackerlacka i storlek med en kolibri flög in mot 0ss och skapade kaos) och pratade om finländsk, svensk, fransk och amerikansk rapmusik, om rasism och feminism och om Uber.


Vidar vägrade givetvis att lämna poolen, den lilla sälen.Ja, det var väl den helgen i våra liv. När Magnus och jag fnissade åt hur vi gör sånt här trots vår skrala frilanstillvaro citerade Antti Warren Buffet som tydligen sagt att den bästa investeringen man kan göra är att investera i sig själv. Det är väl lätt att säga om man är världens rikaste person. Men oh well, den här helgen följde vi ändå hans råd.

Kvinnor värderas på basen av sitt utseende
Hudvård och tips

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply minahistorier 1 juni 2015 at 09:25

  hej peppe! en fråga från en trogen läsare: påverkas ni inte alls av torkan i cali? kan du inte skriva ngt om detta? är nyfiken på hur/om det märks i vardagslivet.

 • Reply Elin Kvist 1 juni 2015 at 19:34

  Åh, fina ni – så värda! HA KUL! Puss!

 • Reply Peppe 1 juni 2015 at 19:49

  Asbra fråga! Jag tror att ALLA i Kalifornien är medvetna om problemen med torkan. Till mer än 90% handlar det om att industrier och jordbruk måste se över sin förbrukning, men naturligtvis ska också den vanliga lilla människan se över sin konsumtion. Staden Santa Monica rekommenderar att man bara vattnar sin gräsmatta två gånger i veckan etc. Skrev ett reportage om just torkan för HBL för ett par veckor sedan: http://hbl.fi/feature/2015-05-16/755451/torkan-har-los-angeles-i-ett-fast-grepp

  Tyvärr ligger reportaget bakom lås och bom, men man får två veckor av gratis läsning om man bara orkar registrera sig 🙂

 • Reply Peppe 1 juni 2015 at 19:49

  Saknar dig! Puss

 • Leave a Reply