Okategoriserade

Klipp mot bok

4 augusti 2015

Det här är Hannah. Hon klippte mitt hår häromdagen (i utbyte mot min roman. Gillar att man ibland kan byta kreativa produkter istället för pengar). Senast jag fick mitt hår klippt var ungefär oktober 2014 och senast jag hade den perfekta pannluggen (ska be Maggan fota den så ni får se) kan jag inte ens minnas. Kanske det är första gången jag har den nu.

Hannah jobbar vanligtvis på Amelia och efter att jag hälsat på henne på redaktionen kände jag en viss längtan tillbaka till magasinvärlden. Gräset är grönare också vidare.


Lurad av internet
Flytten tillbaka

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 4 augusti 2015 at 21:22

  Oj, ännu en lucka i min vetskap om dig och alla dina järn i elden! Vilket magasin har du jobbat på?

 • Reply Frida Svensson 5 augusti 2015 at 18:44

  dör för hennes outfit! <3

 • Reply Peppe 6 augusti 2015 at 14:01

  Äh, lilla jag. Jobbade som chefredaktör för ett magasin vid namn Papper mellan 2007-2012. Gillade mycket!

 • Reply Peppe 6 augusti 2015 at 14:02

  Typiskt stylist att vara så snygg.

 • Leave a Reply