Okategoriserade

Snubben som aldrig slutar prata om sig själv

15 september 2015

Ibland känns den här bloggen som den där snubben som inte kan sluta prata om sig själv och som vid minsta lilla tillfället tar chansen att berätta en framgångssaga som alltid utmynnar i hans egen förträfflighet. Kan vi inte tala om er en stund? Finns det till exempel någon här som läst bloggen sedan 2005?

1. Var bor du?
2. Vilket årtionde är du född på?
3. Bloggar du?
4. Vad föredrar du: Personliga betraktelser eller feministiska utläggningar?
5. Finns det något specifikt du vill längtar efter att få läsa?
6. Vart beger du dig på dina nästa resa?
7. Om du var ett djur, vilket djur var du då?Vad gör jag egentligen om dagarna?
Män som klär ut sig till kvinnor

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply Frida 15 september 2015 at 08:04

  1. Jag bor i Uppsala
  2. Är född på 70-talet
  3. Bloggar, sir yes sir, på fraidi.blogspot.com
  4. Jag gillar blandningen av ersonliga betraktelser och feministiska utläggningar?
  5. Antar att du menar om här på bloggen? Då skulle jag tycka att det vore kul att du skrev lite mer om ditt jobb, kanske för att jag också försöker mig på att vara journalist.
  6. Jag ska resa till ett så klyschigt ställe som Kanarieöarna. Höstlovsresa som vi bokade där i början av augusti när sommaren varit så där urusel och vi bara längtade efter sol. Känns bra.
  7. En katt tror jag. Som gärna lade sig i mattes knä och blev kliad på oändligt länge. Tills jag inte hade lust längre, då skulle jag springa till skogs och göra vad jag hade lust med, utan att någon lade sig i.

 • Reply Titti 15 september 2015 at 09:00

  1. Vörå
  2. 80-talet
  3. http://tittsku.blogspot.com
  4. Personligt
  5. Nej, tycker det är bra blandning
  6. Blir mamma för första gången när som helst så det är en resa i sig. Annars blir det antagligen någon slalomresa inom Finland till vintern, inget bokat ännu
  7. Koala

 • Reply Hanna 15 september 2015 at 09:08

  1. Stockholm, söderort
  2. 1980 så känner mig väldigt mittemellan 70- och 80-talist
  3. Javisst, sen juni 2005.
  4. Både och, men skulle inte vilja vara utan det personliga. Älskar när det gränsar till "privat".
  5. Nej, så glad att du fortsätter med härlig míx.
  6. Göteborg och bokmässa, Amsterdam på konferens (kommer tyvärr inte hinna se så mkt Holland men kul ändå) och till Rumänien i jobbet (vi delar ut julklappar till barn som har det tufft).
  7. En huskatt. Sån där som gör små utflykter i grannskapet och uppskattar friheten men ändå trivs ganska bra med tryggheten hos familjen. Så sjukt töntigt svar.

 • Reply Anna 15 september 2015 at 09:38

  1. I Malmö.
  2. Med tre månaders marginal hann jag bli född på 70-talet.
  3. Nja, har en låst blogg om mina barn för de närmast sörjande, men försöker dra igång en egen egen. När jag fått ihop några inlägg kanske jag tipsar om den.
  4. Jag gillar mixen av personliga betraktelser och feministiska utläggningar, men om du tvingade mig att välja skulle jag säga det sistnämnda.
  5. Hm, nej…
  6. Det känns oändligt avlägset med en resa just nu, men vi flyttar till ett hus på landet om ett par månader. Och det känns ju stort, så det kanske räknas?
  7. Delfin: att få bada och vara med kompisar verkar kul!

 • Reply Charlotte 15 september 2015 at 10:02

  1: I en liten by i södra Finland.
  2: 80-talet. 1980, that is.
  3: Jepps.
  4: Med risk för att låta tjatig så gillar jag också mixen. En mixad blogg återkommer jag till mycket oftare, för det är inte alltid som jag tvingas läsa långt utan kan slappa med att titta på vackra bilder.
  5: Njae. Hit kommer jag ju för att läsa det du vill skriva om.
  6: En turné till Österbotten är inplanerad. Räknas det som resa?
  7: En katt. Som knuffar ner folk halvtomma/halvfulla filosofiska glas från bordet.

 • Reply Heidi 15 september 2015 at 10:15

  1. Amman, Jordanien.
  2. 80-talet.
  3.nope
  4.bägge! Dina reflektioner på samtida fenomen och händelser är så bra läsning.
  5. Vad driver dig?
  6. Finland eller Oman.
  7.havssköldpadda.

 • Reply Libertin 15 september 2015 at 10:33

  Hej! Jag har inte läst bloggen sedan 2005, men väl sedan jag själv flyttade utomlands för drygt ett år sedan. Jag bor i London och arbetar för ett teaterkompani, vid sidan av skriver jag (och, ja, bloggar på http://lillalibertin.wordpress.com). Åttiotalist.
  Jag tycker att din blogg har en trevlig mix, läser gärna både personliga betraktelser och feministiska utläggningar, men skulle vilja höra mer om ditt arbete.
  Nästa gång jag reser blir antagligen till Stockholm, men på sätt och vis är det att resa hem, så det räknas inte riktigt. Jag vill se mer av England och Skottland medan jag ändå är här, men allra mest längtar jag nog efter sol och badvänligt hav.
  Jag misstänker att jag vore räv, eller igelkott.

 • Reply linnea p. 15 september 2015 at 10:37

  1. I Finlands soligaste stad Vasa (där jag håller mig i skuggorna).
  2. Tidigare hälften av 80-talet.
  3. Japp! http://linnea.blemma.net
  4. Jag gillar båda två men mest gillar jag nog inlägg som kombinerar båda, typ "Jag gjorde a, b och c idag och det fick mig att tänka på x, y och z". Sånt tycker jag att är ytterst givande!
  5. Jag tycker ofta om att läsa om människors barndomar/tonår, vilka miljöer de befann sig i och vad de fantiserade om, vilka händelser/intressen som de kan blicka tillbaka på och se att antagligen var ganska utmärkande för ens personlighet, och sånt. Sådana retroinblickar skulle vara spännande!
  6. Åker eventuellt upp till Lappland i höst, utöver det har jag inget planerat. Reser inte så mycket och tycker det är ganska tråkigt ibland men försöker trösta mig med att det åtminstone är miljövänligt. Funkar… nä, inte särskilt bra faktiskt. Ofta är det nog bara tråkigt.
  7. Jag skulle så gärna säga att jag var en katt men jag tror att jag snarare vore en nattmal som irrar ut vid skymningen och fladdrar omkring invid nån lampa som den är för dum för att fatta att inte är månen. ELLER en sån här grasshopper mouse som ylar mot månen och tror den är så jäkla häftig men så är den bara en fjantig liten pipande mus. https://www.youtube.com/watch?v=izizsAodOCk

 • Reply Lotta 15 september 2015 at 11:45

  Har läst bloggen sen 2005 eller 2006.
  Bor i Hfors för tillfället.
  Född 1979.
  Ingen blogg.
  Gillar att du varvar med vardag och feministiska/politiska juttun. Loving it!
  Jag skulle gärna vara en puma, dom e så vackra o kraftfulla.
  Puss o kram!

 • Reply Lina Hassel 15 september 2015 at 14:24

  1. Studerar i Åbo för tillfället
  2. 90-talet!
  3. Jajjamen, http://linahassel.blogspot.fi
  4. Gillar kanske mest personliga betraktelser kopplade till ett större sammanhang/ feministiska utläggningar.
  5. Din feministiska uppvakning (kan en säga så?)
  6. Hem till Vasa på torsdag!
  7. En häst.

 • Reply Natalie 15 september 2015 at 15:05

  1. Just nu i Sverige men ibland i Berlin och ibland i Kalifornien
  2. 80-talet
  3. japp: https://natalielindholm.wordpress.com/
  4. Feministiska utlägg fast gärna i kombination med sköna betraktelser från ett varmt LA
  5. Nope
  6. Jobbresa till Berlin
  7. Någon som varken riskerar att bli uppäten, påkörd eller skjuten tack.

 • Reply Eva-L 15 september 2015 at 15:29

  1. Stockholm
  2. 70-talet
  3. http://beslutsangest.blogspot.se/
  4. Personliga betraktelser och feministiska utlägg.
  5. Inte läsa men jag ser fram emot att se fler bilder från olika ställen du besöker.
  6. Prag med min man
  7. Katt.
  Jag minns inte hur länge jag har läst, men jag minns en bebis och Papper.fi, så sedan 2009-2010 nån gång. Din var den andra finlandssvenska blogg jag hittade till, via Onekligen har jag för mig, men jag läste Philip Teirs Annegatan innan dess. Men jag har själv bloggat sedan 2005, så det är bara otur att jag inte hittade hit tidigare. Jag har såklart läst ifatt hela din blogg.

 • Reply UrbanApa 15 september 2015 at 15:40

  Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

 • Reply Anne K 15 september 2015 at 15:44

  1. Helsingfors
  2. På 80-talet
  3. –
  4. Båda!
  5. Hur man på ett sakligt sätt (med behövlig statistik/referenser) uttalar sig om feminism och dess behov i dagens Finland/Europa/världen åt någon som anser att det inte behövs (med någon syftar jag både på män och kvinnor)
  6. I mina drömmar reser jag näst till New York och Costa Rica, medan realiteten är den att det blir en resa till Frankrike och Portugal nästa sommar (vilket förstås är MINST lika bra!)
  7. En elefant på savannen

 • Reply @enga 15 september 2015 at 16:39

  1. Jag bor i Linköping, Sverige
  2. Född på 70-talet
  3. Bloggar. Mja… jag har en låst väldigt privat blogg som handlar om min viktresa/träning/personlig förändring etc, och så har jag två andra bloggar som vilar sig i form… Skrev mycket vardagligt med humor innan barnen föddes, sen ingen tid. Och jag gjorde ett försök att blogga med tema mjukvarutestning (nörderi) men den tog aldrig fart, fast jag har massor med utkast till den bloggen så jag har inte helt släppt den tanken… Nån gång kanske jag prioriterar det igen!
  4. Jag gillar verkligen både dina personliga inlägg, jag tycker att det är kul att läsa att du var på stranden och sen åt fisktaco, och så älskar jag dina feministiska utläggningar som jag ofta drar upp på jobbet på fikarasten "Peppe säger att…" Superinspirerande!
  5. kanske mer om ditt jobb, hur du hittar inspiration/uppdrag/utmaningar/gemenskap. När trivs du som bäst med ditt jobb, och när önskar du att du kunde byta bort det ögonblickligen, och i så fall till vad? Och jag gillar mkt när du kommer med lästips!
  6. I oktober åker jag till Florida med familj, syrrans familj och fadern med fru, pga fadern fyller 70, och då vill han till Disneyworld.
  7. Om jag var ett djur skulle jag vilja vara en katt.

 • Reply Businessgirl 15 september 2015 at 17:33

  1. Bor i Stockholm.
  2. Född på 90-talet.
  3. Bloggar gör jag. Bästa kommunikationsflödet mellan mor och dotter, så kul och underhållande. Titta in om du är nyfiken på businessyoginis.com – välkommen!
  4. Föredrar personliga betraktelser men böjer inte för feministiska inlägg som har tyngd och ett läsvärde.
  5. Specifikt att läsa om, hmm. Kanske ämnet om framtiden – hur ni som en mångkulturell familj planerar att leva ju äldre Vidar blir och ju längre karriärsmässigt ni föräldrar kommer. Och givetvis, de kaliforniska matupplevelserna och delikatesserna. Dela mera!
  6. Sverige bjuder på roadtour strax, men även den spanska solkusten kallar om drygt en vecka. Mmm!
  7. Utan tvekan en antilop! Slank, snabb och listig!

 • Reply matilda 15 september 2015 at 19:14

  1. Var bor du?
  vagnhärad, sverige

  2. Vilket årtionde är du född på?
  jag är av årgång 88

  3. Bloggar du?
  jag har försökt några gånger med det funkar inte riktigt. jag finns på instagram. (matilda.soderberg väldigt fyndigt användarnamn)

  4. Vad föredrar du: Personliga betraktelser eller feministiska utläggningar?
  en blandning av båda. egentligen mest fem. men jag blir ofta arg för att dom behövs och då är det trevligt med per. så man kan vila huvudet och känslorna lite.

  5. Finns det något specifikt du vill längtar efter att få läsa?
  inget spec. lovar att säga till ifall jag kommer på något.

  6. Vart beger du dig på dina nästa resa?
  in i livet förhoppningsvis. jag har ledsnat lite på att resa, jag känner mig så himla ensam då ingen av mina kompisar vill resa med mig. och jag avskyr att vara ensam, verkligen hatar det. så jag hoppas att min nästa resa blir in i en relation, och jag har en speciell person i åtanke där. han är en guldkille och jag hoppas att jag fångar honom snart. våran resa började med att jag skickade ett brev där jag frågade hur man får tag på hans telefonnummer. jag hittade hans adress och ville gå och knacka på, men dels kände jag mig som en konstig och dels fattade jag inte vilken dörr som var hans så jag skickade ett brev istället. jag hoppas hoppas hoppas att han och jag får ge oss ut på en lång relationsresa tillsammans.

  7. Om du var ett djur, vilket djur var du då?
  hund tror jag. dom är ungefär lika sällskapssjuka som jag väl? jag är inte så hemma med djur eftersom jag är allergis mot dom flesta.

 • Reply Anonym 15 september 2015 at 21:15

  Jag bor i Malmö och är 70-talist. Har ingen blogg.
  Så himla svårt att svara på om jag gillar något lite mer, men det är väl helt enkelt blandningen (Gud så tråkigt svar!) Har hängt här sen 2011 (helt säkert, men kan ha varit längre) och tror att det är kombinationen av vardag och en intressant diskussion om något viktigt som gör att din blogg är så HIMLA bra. Är definitivt feminist, vet att jag högt sa de orden i mellanstadiet i början på 80-talet i det lilla villasamhället. Blir fortfarande förvånad när någon inte är feminist. Och skitförbannad på orättvisor av alla slag. Blir glad av de inlägg när jag får argument.
  Vill gärna höra mer om ditt arbete, ser att du skrivit om det redan, men tipsa gärna om var man kan läsa.
  Jag vill så gärna resa till en stor stad. Drömmer om Tokyo, Hongkong, Seoul. Realistiskt är en stad lite närmare, kanske Berlin. Får nog resa själv, får se om jag åker.
  Ett djur? Skulle vilja svara katt, frihet och bestämmer själv. Men jag är kanske mer en lydig sällskapssjuk hund. Kanske en puma som fräser till när jag blir arg eller en val som simmar omkring i världshaven. /A

 • Reply Anonym 15 september 2015 at 21:22

  1. Var bor du?
  Stockholm, Sverige (tillbaka i Sverige efter ett tiotal år utomlands)

  2. Vilket årtionde är du född på?
  1970-talet

  3. Bloggar du?
  Nix, tro mig, jag är fullständigt ointressant.

  4. Vad föredrar du: Personliga betraktelser eller feministiska utläggningar?
  Personliga betraktelser!

  5. Finns det något specifikt du vill längtar efter att få läsa?
  Jag tycker att det är väldigt trevligt att få läsa om vardagen i LA då den skiljer sig så mycket från vardagen i det lite kallare Norden. Samma gäller såklart resor och utflykter och annat man gör. Det känns lite som man vidgar sina vyer utan att lämna hemmet 🙂 [tack för att du delar med dig!]

  6. Vart beger du dig på dina nästa resa?
  Åker relativt regelbundet till Brasilien på jobbresor, klämmer in lite kompisgäng i Köpenhamn nästa helg och en systerhelg i London om en månad. Blir nog även någon jobbresa till Bryssel, Prag och möjligen även Helsingfors (!) de närmaste veckorna. Åsså måste jag bränna lite mer semester i år så jag åker nog över och hälsar på lite kompisar i USA i början av november, men det har jag inte bokat ännu.

  7. Om du var ett djur, vilket djur var du då?
  Hund 🙂

 • Reply Sarah 15 september 2015 at 21:32

  Roligt att läsa lite om dina läsare. Fler såna här inlägg!

  Och det här är jag i ett nötskal:

  1. Stockholm.
  2. 80-talet
  3. Sporadiskt -> -> -> http://www.sarahrundt.com
  4. Jag tycker att det ena är tråkigt utan det andra.
  5. Boktips, poddtips, filmtips, serietips, tips tips tips. Och allt om feminism är intressant.
  6. Singapore.
  7. Hund. Eller sengångare. Eller kanske en lama.

 • Reply Cinderalley 15 september 2015 at 21:43

  1. San Diego, CA
  2. 80-talet
  3. Ja, http://www.cinderalley.com
  4. Båda, det är en bra mix.
  5. Tycker om dina LA-tips, trots att jag inte gillar LA så mycket och håller mig därifrån så gott jag kan. Men tänker att du kanske kan få mig att ändra åsikt!
  6. Förutom lite roadtrips runt i här i södra Kalifornien så åker jag till Hawaii över jul.
  7. En katt

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:14

  Läser Fraidi!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:15

  Grattis till det framtida moderskapet!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:16

  Har du bloggat sedan 2005? Jösses. Minns att jag läst din blogg länge, men inte SÅ länge. Så otroligt fint med Rumänien, förresten.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:16

  Grattis till nya huset!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:16

  Det räknas!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:17

  Så spännande att du är född i Jordanien. aldrig varit där, men vill gärna åka.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:17

  Ska genast in och kolla på din blogg!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:18

  Tack för den magiska länken! Och gillar din blogg jättemycket.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:18

  HAR DU LÄST SÅ LÄNGE? Gläder mig.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:19

  Hästar är fina djur.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:19

  Bästa svaret på sjuan.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:19

  Så roligt att du bloggat så länge och att du hängt här så länge!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:20

  Frankrike och Portugal är inte alls så pjåkigt.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:22

  Tack för förtydligande om mitt jobb. Jag ska skriva ett inlägg om inspiration etc inom kort! Roligt med Florida och att det blir Disneyworld.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:22

  Ska absolut titta in! Bra motivering av djurval!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:23

  Fattar ensamheten. Jag håller tummarna för killen och hyllar dig för initiativet!

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:24

  Blev så glad av att läsa att du tycker om bloggen! Hoppas du kommer iväg till storstaden snart.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:25

  Det låter som om du har ett superspännande och glamouröst liv med tanke på hur mycket du flänger omkring i världen.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:26

  Jag älskar också att höra om folk som läser här! Och suger åt mig fototips från din blogg.

 • Reply Peppe 15 september 2015 at 23:27

  Jag hoppas att vi springer på varandra nån dag i LA eller San Diego. Mycket förtjust i din blogg och Instagram.

 • Reply Ella 16 september 2015 at 03:44

  1. Bor just nu i Buenos Aires (annars i Helsingfors/Esbo)
  2. Är född på 90-talet
  3. Bloggar om mitt utbytesår på http://ellainba.blogspot.com.ar/ (dock väldigt oregelbundet)
  4. Föredrar en kombination av personliga betraktelser och feministiska utläggningar, gillar kanske ändå mest inlägg om Vidar (typ saker han sagt, gjort i skolan..) och inlägg om skillnader mellan samhällena i USA och Finland
  5. Vill fortsätta läsa lästips, vardagsskildringar, samhälleliga iakttagelser osv.. allt möjligt! Kanske nåt av era vardagrecept kunde vara kul att ha med i bloggen.
  6. Min nästa resa ser ut att bli en vecka i Chile (Santiago med omgivning) i oktober
  7. Ja-a… kanske en pingvin, de verkar mysiga

 • Reply Frida 16 september 2015 at 07:55

  Oj, känner mig hedrad, och lite nervös.

 • Reply Johanna 16 september 2015 at 11:26

  1. Haga i Göteborg
  2. 80-talet
  3. Yes: lillaj.blogspot.com
  4. Gillar mixen! Tycker mycket om dina feministiska inlägg, de är alltid kloka och välskrivna men också diskuterande, vilket känns så befriande. Det är okej att vissa saker varken är svarta eller vita liksom.
  5. Gärna ännu mer om journalistik vilket jag av givna skäl är intresserad av.
  6. Till USA tror jag! Sugen på en (till) långresa både till NY och västkusten.
  7. Haha ja du…vet inte men mitt favvodjur på internet är jerboa. Typ som en miniminiminiliten känguru. (googla!) 🙂

 • Reply anna 16 september 2015 at 13:06

  1. Stockholm

  2. 80-talet

  3. Nix!

  4. Jag gillar, som flera andra här, blandningen av dessa tu. Men du är riktigt vass när du skriver om feminism så fortsätt gärna med mycket sånt! Och så gillar jag att läsa om och se bilder på all god mat och alla goda drinkar ni äter/dricker, så jag kan drömma mig bort dit.

  5. Skulle vara roligt att läsa mer om din uppväxt/tonårstid/20-nånting-år, om du känner dig bekväm att skriva om detta.

  6. Australien – skiter totalt i svenska vintern i år och tillbringar de tristaste månaderna där borta tänkte jag. Gör ett stopp i Peking på vägen dit och hälsar på vänner. Längtar så sjukt mycket!

  7. Hmmm. Det var svårt. Jag känner mig nog som en hybrid mellan katt och hund. Katt-egenskaperna är väl en viss lathet, att tycka om utsikt och hög höjd, älska att äta och rätt ofta vara vaken sent. Hund-egenskaperna är väl sällskapssjuka, älska att äta och att jag inte utstrålar lika stor värdighet/mystik som en katt. Hehe.

 • Reply Saga 16 september 2015 at 19:58

  1. Atlanta, Georgia.
  2. 70-talet
  3. Nej.
  4. Blandningen är vad gör din blogg unik. Tack för det! Också uppskattar när du berättar om särskilda amerikanska upplevelser som man annars inte läser om så mycket i andra medier. Skolgång för Vidar, t.ex.
  5. Rubriken 9 november 2016: CLINTON WINS.
  6. New York City Thanksgiving-veckan. Ser så fram emot det.
  7. En hund, eller snarare min hund. Beaglen vi har tassar omkring i köket när jag lagar mat, däremellan sover, myser med barnen i soffan, och annars lever ett okomplicerat och otrakasserat llv.

 • Reply Karin 16 september 2015 at 20:02

  1. Åbo.
  2. 80-talet.
  3. Jodå, mer eller mindre sporadiskt på kakankarin.ratata.fi
  4. Jag gillar personliga betraktelser som också kopplar till feminism eller annat samhällsanalytiskt ämne.
  5. Jag skulle gärna läsa mera om hur du blev feminist (fast det kanske du redan har bloggat om?) och hur du ser på din uppgift som feminist och journalist. Fast jag vill tillägga att jag också gillar dina mer vardagliga betraktelser, det är roligt att läsa om vad du gör under dagarna också.
  6. I oktober ska jag på konferens till Viljandi i Estland. Ska presentera min forskning och träffa en massa andra folklorister och etnologer från olika länder.
  7. En axolotl: http://www.arkive.org/axolotl/ambystoma-mexicanum/image-G15414.html

 • Reply Malena 17 september 2015 at 07:51

  1. Borgå
  2. 80-talet
  3. Nope
  4. Blandningen.
  5. Kanske ännu mer om hur det är att jobba och bo i USA med barn, skola etc. Gillar dina fina bilder! Mer sånt!
  6. Chicago på arbetsresa. Drömmer om längre USA-resa med familjen!
  7. Hade läst frågan som vilket djur skulle du vilja ha, inte vara, men skulle väl kanske ändå vara en katt. Verkar vara mysigt att med lätthet sova bort 20h per dag utan skuldkänslor…

 • Reply Anonym 17 september 2015 at 18:38

  1. Vasa
  2. 1980.talet
  3. Nej, inte mer.
  4. Personliga betraktelser
  5. Om din vardag
  6. Chania, Kreta, Grekland
  7. Katt

 • Reply Mike 18 september 2015 at 05:02

  First Where do you live?
  Brooklyn
  Second What decade were you born in?
  70s
  3rd Do you blog?
  No (well, I contribute to a blog about patent law, but even I find it kinda boriZZZZZZZZZZ)
  4th What do you prefer: Personal reflections or feminist disquisitions?
  I am surprised "disquisition" pops up in google translate – what a specific word. Personal reflections are easier to read in translated English, but your essays impress me, despite the meaning getting a bit lost.
  5th Is there something specific you want to long to read?
  It should be Maggie, all day every day.
  6th Wherever you go you on your next trip?
  Ugh, Texas for holidays, LA/Seattle for work.
  7th If you were an animal, what animal were you then?
  Will let the kids answer. Bubs says "cat!" and Lucy says "go away papa"

 • Reply Anonym 18 september 2015 at 18:25

  1. I Vasa
  2. 90-talet
  3. Nej
  4. En salig blandning, beror på humöret.
  5. Kaj Korkea-ahos Onda boken
  6. Till Belgien på utbyte. Eller en båt- och roadtrip över till Umeå/höga kusten med så många roliga personer som ryms i bilen.
  7. Katt eller tiger

 • Reply Den där om Jenny 20 september 2015 at 06:37

  Är det för sent att vara med?

  Jag bor ute på landet. En mil utanför närmaste stad, tio mil söder om Stockholm. Närmaste mataffär har vi åtta kilometer bort. Närmaste höna två meter.

  Är född 1980. Tänker inget speciellt om det.

  Bloggar! Har gjort det i tio år och älskar det hemskt mycket.

  Jag gillar blandningen men måste nog ändå säga att feminismen står lite lite högre för det känns alltid så… AMEN JA!!!!-igt.

  Åh! Nu försvann resten av min kommentar. Blir så trött.

 • Leave a Reply