Okategoriserade

Ett bloggigt inlägg om Thanksgiving

27 november 2015
Vi har sovit för lite och med för många mjukisdjur och barn i sängen, firat Thanksgiving med kompisar och Vidar har fått en uggla han vägrat släppa.


Här är Vidar och Ugglan Kex på väg på sen Thanksgiving-lunch uppe på tionde gatan. Vi lajvade amerikaner och körde ett traditionellt: ”Jag är tacksam för…”. Vissa i sällskapet tyckte att det var lite pinsamt med så mycket känslor kring samma bord. Jag fick smaka på en rätt som bestod av urgröpta apelsiner med batat och marshmallows.  Kan inte låta bli att inspireras av det här citatet.Vi var hemma kring fem och åkte sedan genom The Walking Dead-ödsliga vägar till LAX för att plocka upp vår kompis Karin som ska bo hos oss några dagar. Jag håller på att byta bloggplattform och för att det ska finnas några fräscha inlägg som väntar på er när ni loggar in där uppdaterar jag nu två bloggar samtidigt. Därav detta bildrika och textfattiga inlägg.
Dödsstraff, flyktingar och läkemedelsbolag
Om att vara besatt

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 28 november 2015 at 06:35

  "The key to contentment lies solely in being thankful for what one has been blessed with. Stop looking at what you don't have and pay attention to the blessings around you. Manifest beauty in your life. "

  Såsom stenrika Khloe Kardashian så snällt uttryckte det.

 • Reply Kugge 28 november 2015 at 10:07

  Oooh spännande med ny blogg. Vääääldigt nyfiken just nu! Kram!

 • Reply Peppe 28 november 2015 at 19:55

  Ska bära Kardashian-citatet med mig.

 • Reply Peppe 28 november 2015 at 19:56

  Så otroligt peppad på den. Hoppas att kunna flytta nästa vecka.

 • Leave a Reply