Okategoriserade

Boxtrollet och Franklin Canyon

29 november 2015

Nu i senhösttider kan man hajka igen utan att svettas ihjäl. Vi körde mot Beverly Hills och klättrade upp för Franklin Canyon. Naturen i och kring den här storstaden är sannerligen otroligt fin.

Karin låtsades inte om jetlaggen och Vidar hade klätt ut sig till boxtroll.

Vi nådde toppen och kunde blicka ut över en otroligt klar stad. Ofta skymmer ju smog och dimma utsikten. Jag flexade mina muskler och Karin presenterade det senaste Stockholmsmodet med tröja på huvudet. Man kunde se ända till Santa Monica och Stilla havet. Och en zeppelinare (det är med andra ord inte smuts mitt på er skärm, det är zeppelinaren).


Sen åkte vi till Brentwood och lunchade utan att se en enda kändis. SOM VANLIGT. Med tanke på att jag är omgiven av filmstjärnor ser jag sorgligt få av dem.

Pressbilder i Venice
Fler julklappstips

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply