Länkar

Läsvärt i veckan

1 december 2015

Det här reportaget i Washington Post handlar om flyktingar som rest genom hela Europa och kommer till norra Finland. Star wars merchandise är en miljardbusiness. Sambandet mellan amning och klass. New York-borna är sämst på att hålla ihop benen på tunnelbanan. Därför kommer tiggarna –Expressens reportrar åker till Rumänien och rapporterar från ghettot, hemskt och lästvärt. Samsungs nya spännande läsplatta. Folk som mördar människor som jobbar på abortkliniker.

BlankensSwanbergs nyhetsbulletin tipsade för märket Snash Jewelry för några veckor sedan och jag var tvungen att köpa en guacamole-ring.

 

Länkar till texter ni vill läsa

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lina 2 december 2015 at 11:55

  Senaste dagarna har det stormat så satan här. Mörkt och jävligt sådär i allmänhet. Lite då och då får jag en snap av dig med ett stort soligt leende från en strand där allt ser så toppen ut. Jag blir inte ens avundsjuk. Mer bara glad för din skull. Tänker alltid på hur många sådana här skitmånader du upplevt tidigare och att det minsann är din tur nu att soligt njuta! Så gör det och gör det lite åt mig också. Ser gudomligt ut! Puss! (ps. grattis till nya boken, grymt omslag)

 • Reply Peppe 2 december 2015 at 17:00

  Så fint sagt och du vet ju att det alltid finns plats för er hos oss ifall ni vill komma på besök? Puss

 • Reply Anonym 2 december 2015 at 18:36

  Vill inte stressa men när kommer nya Mellan raderna? Har blivit lite beroende redan, såå bra! Såfort jag kommer på hur fan man recenserar på Itunes så ska jag göra det (funkar inte via min iphone :/) Tack för den!

 • Reply Peppe 2 december 2015 at 20:31

  Åh vad glad jag blir av att läsa detta! Och sorry, Magnus är sen med klippningen pga Lillelördag som han också klipper. Podden borde ligga ute senast imorrn. Och jag tror att vi kommer att ha publiceringsdag fredag från och med nästa vecka.

 • Leave a Reply