Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Träning

Sista galoppen 2015

8 december 2015

Imorgon flyger vi mot Stockholm (och senare till Helsingfors) och återvänder inte till L.A. förrän på nyårsafton. Det innebär en massa skoj, men också att det var min sista ridlektion år 2015. Ridningen har lyft min livskvalitet till helt nya höjder. Vill att alla nu börjar rida. Gör det bara, ställ inga frågor. Ni kommer ej att ångra er.

Två olika personer i min närhet har för övrig pratat om sambandet mellan kvinnliga chefer som är före detta hästflickor. Jag har inte riktigt analyserat detta färdigt, men vet att de flesta hästflickor är jäkligt tuffa.

Så här glad var jag ändå för att få rida min älsklingshäst, den nyklippta Tony. Jag antar att den här bildserien är fruktansvärt tråkig för er som inte är hästmänniskor, men jag vill ändå illustrera vilken underbar förmiddag jag hade. Älskar Tony.

IMG_0230 IMG_0257 IMG_0258 IMG_0274 IMG_0292 IMG_0319 IMG_0329

Att lämna Los Angeles
Ett av mina bästa beslut

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ellen 8 december 2015 at 23:56

  Ååh, som hästkvinna förstår jag precis dina känslor. Ridning är bäst, den perfekta avkopplingen, att få samspela med dom otroligt fina djuren.

  Ser jätte fint ut när du rider, men svettigt 😉
  NJUT!

  • Reply Peppe Öhman 9 december 2015 at 09:25

   Så jäkla varm dag i går. 25 grader trots att det är mitt i vintern. Men alltid värt att sitta på en hästrygg.

 • Reply Jonna 12 december 2015 at 08:24

  Har för mig att det till och med finns någon svensk undersökning som bekräftar det där med att hästtjejer oftare än andra blir chefer. Har väl att göra med den hierarkiska miljön i stallet och att man tidigt hamnar ta mycket ansvar.
  Hur som helst är ju att börja rida en av de bästa sakerna man kan göra om man vill höja livskvalitén.
  Intressant förresten att LA-hästarna också behöver klippas vintern. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 12 december 2015 at 15:26

   Ska försöka leta reda på den undersökningen. Och ja, nästan komiskt att se hur hästarna förbereds för ”vintern”.

 • Reply Monika 12 december 2015 at 08:28

  Alltså jag har hört det här om sambandet mellan kvinnliga chefer och hästtjejer tidigare nån gång, och då också funderat knut på huvudet. Tror nog att den största faktorn ändå i slutändan stavas socioekonomi, även om det säkert utvecklar många fina drag hos en människa att styra ett så stort djur.
  Mvh. en som aldrig ridit och är avundsjuk på andra som haft möjlighet att göra det 😛

  • Reply Peppe Öhman 12 december 2015 at 15:25

   Du har säkert en ganska bra poäng där. Det är ju inte precis gratis att rida. Skäms nu för att jag inte såg kopplingen.

 • Reply Sanna 14 december 2015 at 03:36

  Har jag också börjat rida för någon månad sen. En lektion i vevckan som dessutom är på fredag kväll. Där börjar min helg. Har dessutom nyss fyllt 36! Så det är aldrig för sent att börja. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 14 december 2015 at 04:42

   Bra gjort! Och bra att du bevisar att ingenting någonsin är för sent.

  Leave a Reply