Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors Resa Stockholm

Från en familj till en annan

21 december 2015

Sista kvällen på Östermalm åt vi middag med Tommy och Linnea, Felicia och Freja. Och Diana såklart. Det blev en mysigt kväll med barn och diskussion. Alltså, om man med mysigt menar kaos och inte en enda avslutad mening. Men det var god mat (om man bortser från soppan på lök, rucola, pepparkaksglasyr, choklad, mjölk och gurka, som Vidar tillredde). Det är för övrigt lite ironiskt att vi träffar Tommy oftare efter att vi flyttat till Los Angeles än när vi bodde i Helsingfors.

Sedan lämnade vi Stockholm och tog en uppiffad Tallink Silja till Helsingfors. Efter en dag med möten i stan är vi hemma hos min syster och splitternya systerson. För att han inte för resten av livet ska ha namnet Lillebror föreslår namnen Mauno eller Eino.

Igår, ute på Östersjön, passade vi också på att spela in en podcast. Den handlar om rädsla, om att göra sina egna åsikter och känslor till argument (ej bra!), om hemlösa i Silicon Valley och om kopplingen mellan demokrati och journalistik.

Man kunde vänta sig bättre kvalitet på ett blogginlägg, men återkommer som proffsbloggare imorgon.

Julafton hos the Öhmans
Stockholm med barn (och vuxna)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nadia 21 december 2015 at 13:40

  Välkomna ”hem”! <3

  • Reply Peppe Öhman 22 december 2015 at 04:40

   Tack! Puss och god jul!

 • Reply quest bars 10 februari 2016 at 20:38

  Hi, Neat post. There is an issue together with your web site in web explorer, would test
  this? IE still is the marketplace leader and
  a large part of people will leave out your fantastic writing because of
  this problem.

 • Leave a Reply