Los Angeles

En söndag då man inte tänker på döden

11 januari 2016

I går visste vi ännu inte att David Bowie gått bort. Varken Magnus eller jag kan påstå att vi var stora, hängivna fans, men jag känner en djup ledsenhet i dag. På vägen hem till L.A. från Stockholm kollade vi på den underskattade lilla filmen The Secret Life of Walter Mitty där Space Oddity spelar en roll och efteråt pratade vi om hur det onekligen var något speciellt med Bowie. I dag lade någon upp bilder på Bowie och Iman. De såg så himla lyckliga ut tillsammans. Och nu finns han inte längre. Skört det här livet.

Men igår tänkte vi inte på döden. Istället åkte vi in till Venice, drack en kaffe/chai latte/hot chocolate på Toms. Pratade lite om helt oviktiga saker och åkte sen hem där vi lagade en pizza. Så extremt vardagligt och samtidigt en väldigt bra söndag.

IMG_0759 IMG_0765

 

Ett litet, men bra Venicetips
Hotdogen är död, leve lobsterrollen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply