Los Angeles

Årets första dopp

28 januari 2016

Den senaste veckan har jag befunnit mig i den välbekanta fasen ”vad fan håller jag på med” när jag tagit fram mitt bokmanus. Natten mellan onsdag och torsdag vaknade jag till att en kvinna blev misshandlad i gränden bakom vårt hus (jag skrev utförligare om det på min blogg på hbl.fi). Otroligt ångestfyllt, men efter det kände jag mig lite säkrare på boken. Satt och funderade på att visst fan får en del killar stryk av sina tjejer (fast det här vill män bara tala om när någon lyfter upp mäns våld mot kvinnor), men nog är det jävligt sällan som två tjejer står och pucklar på en kille i en gränd och ingen vågar hjälpa henne får männen kan mycket väl ha vapen på sig (Welcome to America). Jävla snubbar som sprider ångest och rädsla. (Varsågoda att börja fylla i INTE ALLA MÄN! i kommentarsfältet)

I dag har jag skrivit två artiklar, en krönika samt skickat ut fakturor. Belönade mig själv och familjen med årets första dopp hemma hos vår kompis Johis i Marina Del Rey (vår egen pool är kallare än Östersjön den här tiden på året). En gammal dam kom ut på balkongen och tyckte att vi skulle vara tysta trots att vi bara pratade i normalt tonläge. Vi tyckte att hon skulle skärpa sig.

Är medveten om att det här inlägget strider mot bloggregeln att bara ha ett tema per inlägg, men ni får ha överseende med mig i dag.

_MG_1047

_MG_1044 _MG_1024 _MG_1027 _MG_1016

36 timmar i L.A. Yao!
Superbra på Superba

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sara 29 januari 2016 at 03:41

    Fy vad obehagligt med misshandeln 🙁 men fyyy vad skönt det ser ut i poolen 🙂

  • Leave a Reply