Feminism Podcast

Att få feedbacken: ”Dåligt”

14 februari 2016

I veckans podcast fortsätter vi att prata om frilansandet. Magnus får nämligen feedbacken ”dålig” på en radiointervju han gjort med Alex Schulman och funderar om det händer att folk med fast anställning får samma hårda omdöme. Ja, och hur löst hänger man som frilansare? Vi pratar om Hillary och Bernie och om det är ens feministiska plikt att rösta på en kvinna. Vi pratar också om Beyoncés politiska ställningstagande på Super Bowl och reaktionerna på den. Avslutningsvis talat vi om nyhetsbrev, New York Times och att betala 15 euro i månaden för en app.

Jämställdhetslistan
Kulturmannen och kvinnan

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nora 15 februari 2016 at 04:54

    Himla bra avsnitt!

  • Reply Basse 15 februari 2016 at 23:02

    Angående Hillary så finns det ett hårt motstånd mot henne bland speciellt feminister som representerar minoriteter. Även en intressant fråga om en kvinna som president i sig räcker som feministisk symbol. Tror inte många ser Margret Thatcher som ett slag för jämställdhet. Jag tror jag ska läsa på mig.

  • Leave a Reply