Feminism

Sex säljer inte

23 februari 2016

Här kommer veckans podcasttips: Nina Åkestam pratar om reklam i podden Jämställdhetsveckan. Jag gillar ju Nina Åkestams texter på det stora hela och det är en ren njutning att gotta ner sig feminism och reklam, varför det är en myt att sex säljer och frågan hur man ska reagera på företag som kapitaliserar på feminismen (exempel: Dove och  Always). Har ni förresten bra tips på kultur- och historiepoddar (har lyssnat igenom hela Den blå hästen)?

Plötsligt händer det!
Jämställdhetslistan

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 24 februari 2016 at 08:37

    En Svensk Tiger är en bra historiepod! Inte så många avsnitt, men är ju bra tecken om det är enda negativa jag kommer på.

    • Reply Peppe Öhman 26 februari 2016 at 07:18

      Tusen tack! Den ska jag genast ladda ner.

    Leave a Reply