Feminism Podcast Rasism

Plötsligt händer det!

24 februari 2016

Vi gör veckans andra podcast där vi fortsätter diskussionen om surrogatmödrar, pratar om NYPD:s reaktion på Beyoncés kritik mot polisvåld, om olika sorters auktoriteter på nätet (inklusive Yle) ja och så blir det en kort och förnedrande diskussion om oavlönat hushållsarbete. Den andra saken som hänt är att jag lyssnat på er massiva feedback och gjort bloggen old school igen.

Mäns våld mot kvinnor är inte en kvinnosak
Sex säljer inte

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sanne 26 februari 2016 at 06:45

  Hurra för två poddavsnitt i veckan! Jag lyssnar på poddar varje dag i ca 15-20 min två gånger varje dag när jag åker buss till och från jobbet. Superbra med fler avsnitt per vecka! Er podd är så bra!

  • Reply Peppe Öhman 26 februari 2016 at 06:54

   Tack snälla! Så roligt att du gillar den!

 • Reply Agnetha 27 februari 2016 at 02:22

  Älskar både Magnus och Peppes podcast och Mellan raderna. Har till och med tackat nej till lunchsällskap på jobbet nån gång för att hellre äta ensam med lurar i öronen när det har kommit ett nytt avsnitt. Väldigt bra att springa till också! Tusen tack för att du/ni gör dem!!

  • Reply Peppe Öhman 27 februari 2016 at 08:32

   Så roligt att höra! Kram!

  Leave a Reply