Los Angeles Träning

Rida på ett vitt yrväder

25 februari 2016

Ibland känner jag mig extremt bortskämd som får åka längs med PCH med Stilla havet på vänster sida och sen svänga upp till Topanga, åka genom bergen som mest påminner om Lucky Luke-landskap för att slutligen landa i Mill Creek där jag får umgås med min vän Frida och hästar. Hittills har dessutom alla hästar jag ridit varit roliga och utmanande. Så skönt att rida på en ridskola när hästarna är välskötta, pigga och kunniga. Ja, ja jag är en sån där äcklig människa som tycker att allt är HÄRLIGT.

_MG_5568
I dag hoppade vi miniatyrhinder och jag hade ett vitt yrväder vid namn Pal. Eftersom jag vanligen brukar rida riktigt stora hästar kände jag mig som en jätte på Pals rygg, men det verkade gå bra ändå, eller fort gick det i alla fall. Magnus och Vidar hängde på till stallet eftersom Magnus skulle hålla en minikurs i hur man gör podcaster för en god vän som snart ska starta en och ja, Vidar var som vanligt tvungen att vara avec.

_MG_5566

Trots att El Niño skulle leverera en extremt regnig vinter är det drygt 25 grader varmt och solsken. Katastrof för torkan i Kalifornien, helt okej för alla gäster från Finland, Sverige och Dubai som kommer att anlända inom de närmaste veckorna.

Fredagsgodis och hur privat man kan vara på bloggen
En utflykt

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva-L 26 februari 2016 at 02:57

    Bloggen är fortfarande snygg, med det svartvita temat och snygga typsnitt och lättläst text! Hoppas du också är nöjd!

    • Reply Peppe Öhman 26 februari 2016 at 06:55

      Roligt att det känns som om det stilrena finns kvar! Gillar ni, gillar jag!

    Leave a Reply