Los Angeles

Fredagsgodis och hur privat man kan vara på bloggen

27 februari 2016

Någon önskade mer vardagsbilder på bloggen. Jag hade för mig att  jag brukar publicera såna, men kanske jag är mer privat än vad man skulle tro. Trots att den här bloggen handlar om mig, är den kanske inte alltid är så vardaglig och privat. Det är ingenting jag aktivt funderar på medan jag skriver, snarare tror jag att det beror på att jag efter mer än tio år av bloggande har hittat en automatisk gränsdragning om vad jag skriver och inte skriver om.

Hur som helst. Här kommer några inte så rafflande privata, men mycket vardagliga bilder: På fredagarna, när vi hämtat upp Vidar från skolan, går vi vanligtvis via Menchies (som strategiskt ligger mitt emot skolan) för att äta varsin portion frozen yoghurt. Ibland träffar vi klasskamrater där, andra gånger är det bara vi. Har noterat att det alltid svänger in barnlösa vuxna för att ta sig en froyo och promenerar man förbi på kvällarna sitter det alltid folk som valt att inta desserten där.

DSCF5578 DSCF5582
Samtidigt: Just nu våndas jag över alla betraktelser och historier jag skrivit i Livet & Patriarkatet. Det känns alldeles för privat. Skulle aldrig vara så privat på bloggen. Tänker att jag skriver ner allt nu och så redigerar jag bort det som inte kan publiceras.

Laguna Beach – Yes definately
Rida på ett vitt yrväder

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ennet 27 februari 2016 at 12:04

    Tackar för vardagsbilderna,det var jag som önskade dem! Just sådana här som är ”in the moment” tycker jag är så fina,man får en liten ögonblicksbild eller glimt av en stämmning. Kanske det baserar sig på en nyfikenhet över hur livet ser ut för andra.

  • Leave a Reply