Los Angeles

Laguna Beach – Yes definately

28 februari 2016

Steg upp i ottan för att med grötig röst och hjärna spela in Mellan raderna med Karin J som i sin tur levde eftermiddag på Lidingö. Sen åt jag frukost och lade mig igen. Magiskt skönt. Sprang en kort runda och när jag kom hem föreslog Magnus att vi skulle göra en utfärd till Laguna Beach. Jag ÄLSKAR ju utflykter (borde ha skrivit det i listan under).

_MG_1221 _MG_1225 _MG_1229
Magnus hade dessutom letat upp en mysig liten vegan/vegetarianrestaurang nere vid stranden. Där kunde man, medan man väntade på maten, leka med en Magic 8 ball. Yes definately.

_MG_1237 _MG_1245 DSCF5593 Laguna Beach var som en extremt gentrifierad liten hippiestad. Från drömfångare, surfare och weed, till rika människor som vill leva just den livsstilen, fast genom ett övre medelklassfilter med fast anställning och dyra bilar. Gullig stad ändå.

DSCF5608

DSCF5614

En vardagsbetraktelse
Fredagsgodis och hur privat man kan vara på bloggen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply