Feminism Podcast Rasism

Offra ditt barn

29 februari 2016

I veckans första podd (vi ska strävar efter att fortsätta med det ambitiösa projektet att göra två i veckan) pratar vi om Radio X3M:s diskussion om hur vi ska få män att sluta bruka våld mot kvinnor.  Vi talar också om Donald Trumps relation till KKK och om att barn är den nya religionen. Hoppas ni gillar! Kommentera gärna och recensera oss på iTunes!

Just det, den här veckan gästar Karin Jihde och jag också Manspodden. Vi pratar om olika sorters hälsningar.

Bihanget Öhman
Fria när ni vill

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karin 1 mars 2016 at 06:44

  Ser fram emot lyssningen och speciellt vad ni har att säga om diskussionen på X3M.

  • Reply Peppe Öhman 1 mars 2016 at 06:54

   Tyckte det var ett bra initiativ, men en ganska konstig diskussion. Så otroligt tydligt hur omedvetna vissa av männen var om sina egna privilegier.

   • Reply Karin 2 mars 2016 at 02:36

    Absolut bra initiativ och smart drag att det var bara män som diskuterade detta mansproblem. Men ojojoj vad jag också höll på att gå i bitar då påståendet om mera våld i sydliga länder yttrades. Under vilken sten har man befunnit sig om man missat att Finland ligger i topp gällande mäns våld mot kvinnor? Bra snack i podden, tack för det!

    • Reply Peppe Öhman 2 mars 2016 at 08:34

     Roligt att du lyssnade och gillade! Jag tycker också att det minsta man kunde göra innan man ställer upp i en diskussion om mäns våld mot kvinnor är att googla i en kvart. Men tydligen hade de inte ansträngt sig så pass mycket.

 • Reply Ennet 3 mars 2016 at 00:11

  Bra avsnitt igen!Jamie Olivers saliviga läppar,så beskrivande!:-D

  • Reply Peppe Öhman 3 mars 2016 at 09:13

   Hehe, tack och så roligt att du var så snabb på att lyssna!

  Leave a Reply