Okategoriserade Podcast

Ger du dricks?

3 mars 2016

Precis som förra veckan kommer vi med ett andra avsnitt den här veckan. Vi pratar om att ge dricks i delningsekonomin (dricksar ni förresten? På restauranger? Taxin? Uber? Hämtmat? Och hur mycket i så fall? Maggan insisterar på att man alltid ska dricksa minst 20 procent på restauranger). Vi diskuterar också hur mycket makt konsumenten egentligen har. Och när jag skriver ”diskuterar” menar jag givetvis ”bråkar”. Sen blir det en del Ku Klux Klan, Donald Trump och hur kött säljs med sex. Vi glömde bort en skitbra spaning som har med House of Cards att göra, men som tur är spelar vi in ett nytt avsnitt redan om ett par dagar.

 

Modern till ISIS
Nya pjuck

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cecilia 3 mars 2016 at 10:28

  Middag ute ja, lunch nej, hämtmat nej, bar ja, taxi oftast. Bra service = dricks. Dålig = inget.

  • Reply Peppe Öhman 4 mars 2016 at 07:30

   Jag dricksar mycket mer i USA än i Norden.

 • Reply rock 4 mars 2016 at 23:25

  Utomlands ja pga lönesystemet i restaurangbranschen i t ex usa. I norden nej. I synnerhet inte Norge. Det skall vara en jävla fantastisk pizza om den skall kosta 300 NOK och jag dessutom skall dricksa. I övrigt är servicen bedrövlig i Norge så åtminstone jag hamnar inte i situationen att jag ens överväger att dricksa.

  • Reply Peppe Öhman 6 mars 2016 at 16:24

   Ja, herregud det förstår jag. Och precis som du säger är minimilönen en annan i Norge än i USA.

  Leave a Reply