Podcast

Entreprenörer och kulturjournalister

15 mars 2016

I veckans avsnitt av Mellan raderna pratar vi om Unni Drougge och bekännelselitteratur (ett återkommande tema). Jihde har läst Meg Wolitzers Hustrun och lyfter den till skyarna. Vi pratar också om hur två världar krockar när kulturjournalister och entreprenörer möts och så svarar vi på en lyssnarfråga. Skicka gärna in fler. Och inte att prenumerera!

Vi är som Donald Trump
Utsatta kändismän

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linn Jung 16 mars 2016 at 01:04

  Jag vet inte om jag säger det tillräckligt ofta, men jag tycker så mycket om din och Karins podd. Har lyssnat på varje avsnitt. Ren och skär njutning. Tack för påminnelsen om Unni, hade helt glömt bort henne! Ska genast beställa Andra sidan Alex. Kontentan: Mycket bra jobbat, ni!

  • Reply Peppe Öhman 16 mars 2016 at 07:58

   Lunmeister, TACK! GÖr mig så glad att du gillar den.

 • Reply F 16 mars 2016 at 06:38

  Random klagomål: I ett av de senaste avsnitten rekommenderade ni Ted och Kajs podd med ni berättade aldrig vad den handlar om. Ni som alltid är så noga med att varje gång nämna att er podd behandlar feminism osv. Hur ska man veta om man kan tänkas vara intresserad av en podd när ni bara berättar att det är Ted och Kaj och att dom är bra? Vet nog vem Ted och Kaj är. 🙂

  Annars är det kiva att ni gör flera avsnitt nu. Flera på ca 30 min är bättre än färre längre.

  • Reply Peppe Öhman 16 mars 2016 at 07:57

   Haha, det får Ted och Kaj sköta själva. alltså berätta vad deas podd handlar om. Jag vet inte riktigt hur jag själv skulle beskriva den. Men roligt att du uppskattar två kortare versionen av vår podd i veckan. Det är lite utmanande nu när Magnus jobbar så mycket, men vi ska försöka få ihop en ikväll.

  Leave a Reply