Podcast

Hans och Greta bär vapen

27 mars 2016

I veckans podcast börjar vi med ett helt vanligt familjegräl om socialt ansvar och manlig vänskap som liksom går upp i rök medan åren går. Vi pratar också om NRA:s nya propagandasagor och om offrets ansvar i en relation och världen. Jag pratar mycket om patriarkatet. Hoppas att ni gillar!

Grisar och kärlekskrig
Vi är som Donald Trump

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mimmi 29 mars 2016 at 04:50

  USCH så beklämmande det var att höra ert samtal om att du tar det sociala ansvaret där hemma (tar hand om gäster och ser till att de har det bra) och att Magnus i den generella diskussionen om samma sak 10 minuter senare säger ”det är väl bara att säga ifrån om man inte trivs med uppdelningen hemma”. Det var ju PRECIS vad du gjorde när du anmärkte på att han tittar på Netflix när ni har gäster hemma! Man kan ta hand om gäster och samtidigt slösurfa vid frukostbordet, det hela handlar om att ha uppsikt och se till att alla trivs.

  Det handlar inte om att man ska behöva be sin make att göra något där hemma. Det handlar om att båda två ska känna samma ansvar inför att hela tiden hålla koll på vad som behöva göras.

  Jag hoppas att Magnus läser detta och tar sig en funderare!

  • Reply Peppe Öhman 29 mars 2016 at 16:15

   Håller med, men Magnus får själv svara.

 • Reply Magnus 3 april 2016 at 17:53

  Men hallå Mimmi. Det är väl inte så farligt att man drar ihop säcken runt 9 om man jobbat hela dan? Fattar att det kanske känns dumt för Peppe att sitta ensam med våra ”gäster”. Men de är för det första inte gäster – De är familj. Och om två systrar hamnar på tumis under kvällen för att deras män valde att knyta sig så tycker jag inte att det känns som ett fruktansvärt etikettsbrott. Men jag lovar att se till att du trivs om du kommer och hälsar på ngngång.

 • Leave a Reply