Samarbete Träning

Goda nyheter från er yogi!

28 mars 2016

För exakt ett år sedan testade jag Yogaia första gången  (på den tiden stavade de ännu sitt namn med två o) och har fortsatt ta lektioner några gånger i veckan sedan dess. Det är inte för att det skulle råda brist på yogastudion här i Los Angeles, ibland känns det som hela stan är en enda yogasession, men jag gillar att få lektionen överstökad hemma i vardagsrummet. Man kan välja att vara med om en live lektion med öppen kamera där instruktören ger en tips och råd eller bara köra inspelade lektioner. Jag brukar välja det senare.

Med koden LA2016 får nya användare två veckor gratis yogalektioner. Är ni redan medlemmar kan ni kanske övertala syrran, brorsan eller sambo att öppna ett konto och samyoga med hen. Jag rekommenderar å det varmaste.

_MG_0004 2

_MG_0007 _MG_0017

Just det! På bilderna har jag på mig Mainio Clothings fruktansvärt sköna leggins. Har på mig dem så ofta just för att de är så sköna och snygga att det nästan inte är okej.

Ut i vildmarken
Älsklingskläder

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hara 28 mars 2016 at 16:22

    Peppe, säg något om yogans effekter på dig!?

    • Reply Peppe Öhman 28 mars 2016 at 18:51

      Efteråt känns det som om jag fått en helkroppsmassage. Är varm, mjuk och skön hela kroppen.

    Leave a Reply