Okategoriserade

Världens sämsta sms:are

29 mars 2016

Är era partners också sämst på att svara på sms?

 

IMG_8034

Är ditt syskon din bästa vän?
Lär ditt barn kommunicera

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Basse 29 mars 2016 at 22:44

  Ha ha. Hannas telefon är fastklistrad i henne, ändå svarar hon typ en gång av fem då jag ringer.

  • Reply Peppe Öhman 30 mars 2016 at 08:29

   Hehe, att svara i telefon ÄR ganska gammaldags.

 • Reply rock 29 mars 2016 at 22:51

  Haha! Nja, men han är kass på att kolla. Fast min high horse funkar inte längre för jag har noll koll på min telefon sedan vi flyttade. Den ringer ju ändå aldrig längre. Nyfiken i enstrut undrar dock: varför fortsätter du att messa fastän du vet att det inte funkar? Eller är han lika hopplös på att svara om du ringer? :p

  • Reply Peppe Öhman 30 mars 2016 at 08:31

   I ärlighetens namn befann sig Maggan på jobb i bergen i Hollywood där hörbarheten är så kass att jag utgick från att han inte ens fick mina sms. Chansade ändå ifall han skulle hinna ner till Koreatown på middag med oss.

 • Reply Cecilia 29 mars 2016 at 23:24

  Han är SJUKT bra på att smsa. Sämre på att ringa. Tror vi pratat i telefon max tjugo gånger på fyra och ett halvt år. Dock har han usla smsare i familjen, jag blir galen av det. Här sitter jag och pratar med mig själv, typ. Som du då. Värdo.

  • Reply Peppe Öhman 30 mars 2016 at 08:31

   Bra egenskap ändå att vara bra på att messa. Jag väljer alltid mess framför telefonprat. kram!

  Leave a Reply