Los Angeles

Peppe och Maggan

30 mars 2016

Jag kallar, som ni vet, Magnus för Maggan eller Maggie och det har såklart smittat av sig på våra vänner. I söndags träffade vi några nya kompisar på påskfesten i Topanga. Maggie gjorde tydligen ett gott intryck eftersom en av dem ville bjuda honom på en liten herrmiddag i Venice inkommande fredag.

Jag utgår från att det gick till så här: Den nya polaren frågade värdinnan Malin om han kunde få Magnus telefonnummer och Malin ba: ”Självklart! Jag skickar dig Maggans nummer.”

_MG_0004

Den nya vännen textade sedan Maggan igår kväll och frågade om han kunde kolla med Peppe ifall han var ledig på fredagen och ville hänga. I en logisk värld är det ju vanligare att kvinnor kallas Maggan och män Peppe. Maggan fnissade jättemycket när inbjudan kom till hans telefon och frågade sedan om det var okej att han kom istället för Peppe. Gulligt.

DSCF5994

Manrepeller-byxorna
Sol- eller snösemester?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply matilda 31 mars 2016 at 01:08

    Det är lite som den där Tvserien från förr, Jack and Jill där tjejen hette Jack och killen hette Jill.

    • Reply Peppe Öhman 31 mars 2016 at 14:15

      haha, den här jag inte tänk på på LÄNGE, men true that.

    Leave a Reply