Los Angeles

Easy like Saturday evening

17 april 2016

Igår var det en riktigt varm dag här i Santa Monica. Jag passade på att ta årets premiärdopp i den iskalla poolen och satt sedan ute på balkongen och läste Filter och Icon. På kvällen dök Tommy upp, han är här med några låtskrivare och de liksom nuddar vid att få en riktigt stor hit.

Magnus och Tommy gick ut på ett glas vin medan Vidde, som är inne i en matlagningsfas, slängde ihop en pasta. Precis när vi satt oss ner för att äta ringde Magnus och sa att han och Tommy fått ett perfekt bord på en av kvarterskrogarna uppe på gatan. Han övertalade oss att komma dit. Vidar åt upp maten och så promenerade vi upp längs med Montana genom den varma vårkvällen. Klockan var nästan halv åtta, men solen hade ännu inte gått ner och man kunde lugnt ha t-shirt utan att frysa. På restaurangen hade Jamie Lee Curtis (ja, ni nittiotalister vet antagligen inte vem det är. Googla ”A fish called Wanda”) precis satt sig ner i ett grannbord och Tommy och Magnus hade bara ätit förrätt. Jag beställde en Penne a la Siciliana, Magnus åt nåt slags skaldjurspasta, Vidde fick glass och Tommy måste åka in till Hollywood på en annan middag. Sen promenerade vi hem i den fortfarande ljumma kvällen. Avskyr inte att bo här.

Vänskap versus jobbet
Adoptera en hund

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maria 17 april 2016 at 13:39

  Inser nu att jag missat din blogg görlänge, för rss-feeden eller vad det är inte funkar. Så jag har haft dig i min lista, men inte sett när du uppdaterat. Vad störigt! Vet du om det går att fixa? Om man ska göra något tillägg i länken eller så?

  • Reply Peppe Öhman 17 april 2016 at 21:38

   Kul att du hittade tillbaka! Jag tror att allt rasade när jag bytte utseende på bloggen, men nu borde RSS-flödet funka normalt igen. Kan du bara klistra in länken på nytt?

 • Reply Maria 18 april 2016 at 02:26

  Nä, jag får inte till det… Testade även att lägga till ”/feed” efter din adress, för det var jag tvungen att göra på DjungeltrummansJosefins blogg för att det skulle funka. Men det funkade inte.

  Obs på att det säkert ligger hos mig och min läslista och inte på din blogg. Jag är långt ifrån ett tekniskt geni och kanske har någon knasig inställning.

  • Reply Peppe Öhman 18 april 2016 at 08:28

   Nä, det är nog mitt fel tror jag. Jag ska försöka klura ut detta och skriva ett inlägg om hur det funkar. Inte undra på att besöken på bloggen gått ner om blogghelvetet försvunnit från alla feeds.

   • Reply Maria 19 april 2016 at 01:24

    Nu funkar det! Hurra! Kan det vara att jag la till ”/feed” efter din adress och lät det gå en dag? Ingen vet.

    • Reply Peppe Öhman 19 april 2016 at 08:10

     Detta gör mig MYCKET glad <3

  Leave a Reply