Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Feminism Los Angeles Podcast Skriva

Vi gör ett slags Värvet

23 april 2016

Jag noterade att den här bloggen inte levererat så många feministiska eller antirasistiska tester på sistone. Det beror på två saker: 1) vi har haft besök och det är så jäkla intensivt. Gäster som kommer i par eller familj brukar vanligtvis hitta på egna äventyr ibland, medan ensamkommande gäster kräver mer underhållning. OBS! Mycket kul ändå. 2) jag filar på det sista på Livet & patriarkatet och skriver så mycket om feminism där att det liksom inte blir så mycket över här. Jag hoppas för övrigt verkligen att folk ska gilla den, det är så fruktansvärt utelämnande att skriva bok. Den här gången har jag också inkluderat historier som jag förut bara berättat för mina närmaste vänner. Nåja, hatar alla boken kan jag alltid återvända till L.A. och låtsas som om ingenting hade hänt. Byta namn och bara gå under jorden.

Från en sak till en annan. En av fördelarna med att bo i L.A. är att man träffar så många otroligt talangfulla människor. För en tid sedan gjorde Magnus och jag en intervju med världens bästa cinematograf Peter Flinkenberg. Han pratar bland annat om hur det var att växa upp på många olika ställen, att få USA:s mest prestigefyllda pris för cinematografer, om hur han blev mobbad i skolan och det gjorde honom till en betraktare och berättare och mycket mer. Lyssna gärna och säg vad ni tycker om den här sortens podd. Vi kommer såklart att fortsätta med den vanliga Magnus och Peppes podcast, men varva med längre intervjuer.

Vita knarklangare
Ett utmärkt utflyktstips

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply