Feminism Podcast

Vita knarklangare

24 april 2016

I veckans avsnitt av Magnus och Peppes podcast pratar vi om hur legaliseringen av weed blir big business – för vissa. Om om kvällstidningsrubriker, om hur vi fortfarande är låsta i yrkesroller och könsnormer, om en före detta pojkvän som brukade spela Purple Rain och ifall Magnus har söner och döttrar där ute.

Vad stör er mest i podcaster?
Vi gör ett slags Värvet

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sanne 25 april 2016 at 04:32

  HBL har också ett ”Vad kan du om Game of Thrones”-test, plus att idag kom det en ”Så fyller du i skattedeklarationen” artikel med . Så det är nog inte bara DN.

  • Reply Peppe Öhman 25 april 2016 at 08:18

   Speciellt Game of Thrones-testet är lite onödigt i mina ögon.

 • Reply Anna 27 april 2016 at 11:55

  Helt hopplöst, iaf för mig, att komma ihåg vad jag tänkt jag vill kommentera i er podd efter att jag lyssnat färdigt. Finns det nåt knep för det som jag missat..? Men håller med om att rubrikerna känns klickkåta. Jag är ändå en DN-prenumerant. Men SvDs ledarsida bjuder ju på ett och annat som utmanar just en sån från ”tolerantian”. Ivar Arpi osv… Hade den tidningen sex veckor inför ett riksdagsval och det var intressant (och ensidigt till Alliansens fördel).

  • Reply Peppe Öhman 27 april 2016 at 12:27

   Jag känner detsamma kring SVD I sommar när vi kommer att bo i Stockholm i två månader tänker jag ändå prenumerera på DN framför SVD.

   Är nu supernyfiken på dina andra kommentarer kring podden, men har tyvärr inget bra knep. Utom att anteckna i telefonen medan du lyssnar, men det är kanske lite väl avancerat.

   • Reply Anna 28 april 2016 at 10:57

    Men du hoppas vi inte helt åker om varandra här i Sthlm i sommar. Ska vara i Finland 6 veckor. Jag lyssnar oftast på podd när jag cyklar mellan hemmet och jobbet. Så väldigt avancerat att anteckning samtidigt. Men vem vet. Kanske utvecklar jag en sån förmåga snart.

  Leave a Reply