Jobb Los Angeles Personligt Träning

En vanlig frilansdag

28 april 2016

I dag har vi arbetat oss igenom en alldeles vanlig frilansdag i Los Angeles. Vi började med att åka in till West Hollywood för att fråga folk om vilken artist absolut INTE får dö nu när vi redan förlorat David Bowie och Prince. Byxorna: Marimekko och Targets samarbete. Vansinnigt svala och sköna.

_MG_0003

Sen åkte vi vidare till Hollywood för att ta några bilder av Jukka och Jarno från Duudsonit som vi intervjuat tidigare i veckan. Vi hade proffsfotografen Mathilda med oss så det blev skitbra bilder. Snart i Hufvudstadsbladet nära dig.

IMG_0007
Och när vi var klara susade vi hem till Santa Monica, jag slängde på mig ridbyxor och i mig två mackor och sen bar det av för en hopplektion. Hade ej fotograf med mig, men red samma Popcorn som under en annan session så den här får duga.

_MG_1091

DESSUTOM gjorde jag en liten video om dagen. Nu ska jag gå igenom bilderna, klippa ihop Studio HBL, lägga upp Mellan raderna, skriva ut en faktura och sen laga mat åt familjen. LIGGER EJ PÅ LATSIDAN, ALLTSÅ.

En dag i Hollywood from peppe öhman on Vimeo.

Lista Lista Lista
Hur vi tar en tjuv på bar gärning

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply