Personligt

Den eviga motsträvigheten

5 maj 2016

I går hade jag bokat in en ridlektion och kände hela eftermiddagen ett enormt motstånd. Jag ville bara ligga ute på terrassen, läsa böcker och tugga på körsbär. Kvart i fyra plockade Frida upp mig och en timme senare satt jag överlycklig på hästryggen. Att sitta på en hästrygg är topp tre bästa bästa känslorna i livet.

Så här är jag med det mesta. Precis innan jag ska åka på en längre resa, träffa kompisar på middag, hämta Vidar från skolan eller ta ett dopp i poolen känner jag att jag inte vill. Det är så mycket skönare att bara stanna hemma. Jag är så jäkla seg. Jag tvingar mig ändå alltid och det brukar blir bra.

Säkert världens vanligaste känsla.

Hej kulturarbetare!
Så jävla sorgligt att vara journalist

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply