Personligt

Världens enklaste odling

14 maj 2016

För länge sen var det en riksdagsledamot, eller rentav minister, som sms:ade med en känd kvinna och frågade henne hur hennes ”trädgård var ansad” med trädgård menade han könshår och om jag minns rätt slutade det hela med att kvällstidningarna sålde guld och ministern fick avgå.

_MG_0114

Vi har ingen trädgård, men nog en mysig terrass där jag odlar avokadoträd. Vi äter ju ett tiotal avokadon i veckan och ibland sparar jag kärnorna, låter dem torka några dagar och planterar dem i mull eller vatten. Sedan väntar jag några månader, vattnar dem då och då och hast du mir gesehen dyker det ibland upp små avokadobabyn. Eller åtminstone spröten.

 

 

Bästa tv-serierna jag vet
Att kommentera andras kläder

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply