Böcker Podcast

Ragga på Mallorca

27 maj 2016

Förutom böcker och läsning blir det en del snack om Pontus Gårdinger.  Vad är en ”second glance kind of beauty”? Jag pratar om ångesten kring min nya bok, och vi ger boktips till nykläckta studenter, pratar om kandidaterna till Årets bok och vikten av en ordentlig vedstapel.

Den lilla kvinnovarelsen
Hur jobbar jag egentligen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lisa 27 maj 2016 at 13:44

  Åh som jag älskade Middlesex! Måste nu genast läsa om. På min topp 3 någonsin. Kram!

  • Reply Peppe Öhman 27 maj 2016 at 15:20

   Samma här! När karin nämnde den kände jag att jag måste läsa om den jag med. KRAM

 • Reply linda 29 maj 2016 at 11:27

  Måste bara säga att jag tycker såå mycket om er podd! Har inte lyssnat på pods förr (bara Serial), men blir på så gott humor och så otroligt sugen på att läsa efter att jag lyssnat på er. Bra gjort!

  • Reply Peppe Öhman 29 maj 2016 at 18:33

   Tack! Gör mig så glad att höra detta! Kram

  Leave a Reply