Okategoriserade

8 juni 2016

Tiden på året då alla mina svenska vänner åker till Sverige på semester närmar sig. I dag åt ja avskedsmiddag med Cirpa, Pernilla och Cissan på Malibu Pier Café. Vi kommer ju att hänga i Stockholm också, men det kändes ändå som ett slags miniavsked. Jag får alltid lätt panik av att lämna Los Angeles, men ska ta det som en kvinna den här gången.

_MG_0254

Cissan är så jäkla snygg i turban. Jag är, förutom hudcancern, nojig över att solen bleker mitt hår och överväger allvarligt hatt eller turban. Turban använder jag redan i Palm Springs vid olika pooler. Försöker göra poolturbanen till en inkörsport till vardagsturbanen.

 

_MG_0261
Jag åt en burratasallad med frukt och en del minipannkakor. Det var varmt, surfarna tränade i bakgrunden och pelikaner flög lågt.

_MG_0250

Sen fick Cirpa visa hur hon jobbat som fot- och skomodell för Cissans skor. Alla var djupt imponerade.

_MG_0256

Senare på kvällen åkte Frida och jag till stallet. Jag red Tony en sista gång och när jag kom hem stod det pasta på bordet som Kiri och Ekim slängt ihop. Nu ska jag packa, spela in Mellan raderna och sova. Sen blir det ett av säsongens första och sista dopp i poolen och LAX. Herregud, imorgon flyger vi till Stockholm. Fatta det.

Olika jobb jag haft
Två skillnader mellan att vara gravid i Finland och USA

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply hanna 9 juni 2016 at 11:54

  En stor solhatt är jättebra! Flott också, och så skuggar den ansiktet. Tyvärr förstörde jag min när jag använde den som substitut för ett paraply en kväll förra sensommaren. Inte helt otippat att en solhatt inte tål regn, ändå.

  Ville egentligen bara säga att jag tycker så mycket om din blogg. Den gör mig lite smartare och lite mer allmänbildad. Får mig att reflektera lite mer och ger mig vassare argument. Det är inte så fasligt länge sen jag hittade hit, i vintras eller våras kanske, och jag läste lite tillbaka i arkiven då. Hade vid det tillfället en segdragen diskussion om sakers tillstånd med en person i min närhet och det var som var som att köra huvudet i en vägg. Det var väldigt skönt att hitta hit och känna ”aha, de här formuleringarna och argumenten ska jag lägga på minnet”. Den låter ju väldigt tråkigt att säga att en blogg är balanserad och sympatisk? Men jag menar det på ett mycket positivt vis.

  • Reply Peppe Öhman 10 juni 2016 at 07:09

   Tack snälla! Blev så jäkla glad över den här kommentaren. Kram

 • Reply Etta 9 juni 2016 at 21:34

  Här är kallt som tusan, typ 10 grader. Men fina Stockholm är det ändå! Välkomna hit!!

  • Reply Peppe Öhman 10 juni 2016 at 07:08

   Ja herregud så kallt! Men också väldigt fint.

  Leave a Reply