Personligt Stockholm

Nypotatis, jetlag och Magnus överraskar med nya trick

11 juni 2016

Min vana trogen vaknade jag pigg som en mört klockan 01.00, efter att ha somnat kring elva. Sen låg jag vaken och lyssnade på podcaster tills ungefär fyra-fem när Vidar också vaknade. Tycker att det alltid är svårare att flyga österut. Maggan var också vaken och kring halv sex steg han upp och informerade mig om att han 1) vet hur man tillagar pocherade ägg 2) hade planer på att laga ett till mig. Hade ingen aning om varken det första eller det andra. En bra sak med Maggie är att han alltid är noga med att lägga upp portionerna han tillreder på snyggast möjligast sätt.

_MG_0248

 

Efter frukost lade vi oss och sov en stund till, sedan kom jag på att jag ju köpt New York Times på LAX och läste den medan jag drack en kopp kaffe till. Living the dream.

_MG_0250
När alla badat och duschat åkte Maggan och jag till Södermalm för att shoppa lite förnödenheter. Mitt bagage är fortfarande spårlöst försvunnet. Extremt irriterande med tanke på att jag flyger till Helsingfors på måndag morgon och har ingenting att ha på mig.

_MG_0258

Solen sken och så regnade det om vartannat. Hade nästan glömt att det är så på sommaren. Jag fyndade några nödvändigheter, en klänning på Filippa K, Filter och Icon samt en dinosauretröja från Mini Rodini på rea åt Vidde. Kan visa upp allting om ni vill.

IMG_0263

På vägen hem bestämde vi oss för att köpa blommor åt Diana, som är Magnus mamma, Vidars farmor och min svärmor. Hon är också en av världens bästa människor.

_MG_0266 _MG_0269

Jag uppmanade Maggan att ta en bild av mig på Karlavägen och han klippte som vanligt av mig fötterna. Nåja, föga överraskande hade jag, precis som alla andra stockholmare, kritvita Stan Smiths.

_MG_0274

Vi svängde förbi hemmet, åt lunch bestående av bland annat nypotatis och smör och åkte sedan till Northbound där Tommy, tillsammans med Sveriges bästa låtskrivare, jobbar och precis avslutat en session med Acon. Sedan vidare till Stora Essingen för att plocka upp Linnéa och avslutningsvis middag på Lux Dag för Dag. Buss hem för det kom aldrig en Uber. Stockholm är fint. Nu sova.

_MG_0255

Fyra är det nya ett
Stockholm bound

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply