Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Stockholm

Fyra är det nya ett

12 juni 2016

Tänk att man kan bli så glad när klockan är fyra på morgonen och inte ett när man vaknar. Och över att få tillbaka sitt bagage. Vi firade med en promenad och lunch på Broms här i Östermalmshoodsen.

_MG_0250

Inatt lyssnade jag förresten på Medierna i P1, en av mina favoritpoddar, som den här gången granskade påståendet att ordningen man är född i syskonskaran påverkar ens ledarskap, intelligens, kreativitet och vilket jobb man får som vuxen. Det visade sig att det inte har någon betydelse om man är stora, lilla, ensam eller mellanbarn. Men att folk så gärna vill tro det att de läser in dessa egenskaper. Lite som med horoskop. Vi ska tala mer om detta i podden.

_MG_0264

Magnus sa att jag klädde mig som Nurse Jackie. Sedan promenerade vi lite till. Spelade boll och pratade. På Broms försökte jag vara strategisk och beställa en croissant ”åt Vidar” (alltså åt mig), men de visade sig vara slut. Det var också här jetlaggen tog Vidar.

_MG_0266
Diana och jag tog en kaffe medan vi väntade på maten. Jag kände mig ganska fnissig och trött och somnade när vi kom hem.

IMG_0273

På Broms fanns det tomatplantor och jag sände vår tomatplanta i Santa Monica en tanke. Hoppas att gästerna vattnar den.

IMG_0275

Imorgon blir det väckning i ottan och flyget till Helsingfors. Ska träffa mamma och Pyret, checka in på hotell och sen spela in frågesport. Hade glömt bort att det också kommer att finnas publik där, men en kompis hörde av sig och påminde mig genom att berätta att hon kommer att finnas i publiken.

Hela stan och dan för mig själv
Nypotatis, jetlag och Magnus överraskar med nya trick

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lisa 12 juni 2016 at 12:33

    Välkommen på inspelningar! Jobbar i produktionen.

    • Reply Peppe Öhman 12 juni 2016 at 12:44

      Tack! blir kul och förnedrande.

    Leave a Reply